incognito11 0 Napisano Listopad 29, 2012 Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy to było krwawienie implantacyjne- w środę skończył mi się okres, w piątek doszło do stosunku, chłopak nie skończył we mnie. Natomiast w sobotę wieczorem miałam chwilowe krwawienie, małe- poleciało kilka kropli. Czytałam, że krwawienie to występuje dopiero 6,7 dni po zagnieżdżeniu się zarodka. Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miałaś raczej Napisano Listopad 29, 2012 dni niepłodne i facet nie skończył w Tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
incognito11 0 Napisano Listopad 29, 2012 Uprawiam seks od niedawna, mam nieregularne miesiączki, wolę nie ryzykować. Czyli rozumiem, że nie ma opcji jakiejkolwiek ciąży? ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jest sex- Napisano Listopad 29, 2012 jest ryzyko ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
incognito11 0 Napisano Listopad 29, 2012 Liczę na prostą odpowiedź na moje pytanie, nic więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach