Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Brutalny gwałt na 11-latce w centrum Londynu.

Polecane posty

News z onetu. Oczywiscie dane sprawcy nie podane... Ale chyba mozna sie domyslec o jaka nacje chodzi. Brytyjska policja aresztowała 26-latka, który jest podejrzewany o brutalny gwałt na 11-latce - informuje serwis dailymail.co.uk. Mężczyzna został zatrzymany w Edmonton (w północnym Londynie) i jest przetrzymywany w areszcie po ataku, jakiego dokonał w pobliżu Enfield. Tam też gwałciciel pozostawił dziewczynę. 11-latka została zgwałcona podczas powrotu do domu ze szkoły. Szła wzdłuż ruchliwej drogi. Brytyjska policja aresztowała 26-latka, który jest podejrzewany o brutalny gwałt na 11-latce - informuje serwis dailymail.co.uk. Mężczyzna został zatrzymany w Edmonton (w północnym Londynie) i jest przetrzymywany w areszcie po ataku, jakiego dokonał w pobliżu Enfield. Tam też gwałciciel pozostawił dziewczynę. 11-latka została zgwałcona podczas powrotu do domu ze szkoły. Szła wzdłuż ruchliwej drogi. http://wiadomosci.onet.pl/swiat/brutalny-gwalt-na-11-latce-w-centrum-miasta,1,5315526,region-wiadomosc.html

Gość mentaI cut
paki?

Slyszalam o tym dzisiaj i na sama mysl, flaki mi sie przewracaja... Ja bym takiemu obciela fiuta lacznie z jajami!! i wsadzila do paki na dozywocie! Dodam tylko ze 5 lat temu wlasnie w Edmonton zgwalcono moja znajoma. Wracala do domu z pracy puznym wieczorem ,kogsciu ja zlapal jak wchodzila do bramy gdzie mieszkala..nikt nic nie slyszal ,nikt nic nie widzial .

Gość hjsbsjsgsj
Jasne ,ze czarny. edmonton to czarna dzielnica. Dzikusy niewyzyte.

ja stawiam na pakich, oni maja prawo uprawiac seks z 9 latkami, tak zwany stosunek o udo jak nie moga wlozyc. tego ich ucza w meczetach i tez maja sluby pedofilskie, co jest juz udowodnione wlasnie w UK. tyle ze dymaja je oficjalnie po 15 roku zycia. prasa angielska jechal na polakow o tego ksiedza co mial smietane na kolanach a jak pedofil jest z Islamu, to ok, to taka kultura.

bialy,czarny zolty czy ciapaty nie ma znaczenia!!! mam nadzieje ze upierdola gnoja na dobre..!!!!!!!!a jak bedzie siedzial,niech sie zajma nim panowie z pudla .