Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia co lubi włosy

Facet, który goli klate, pachy, albo nogi jest wedlug mnie gejem!

Polecane posty

Gość Kasia co lubi włosy

Mój facet nawet brody nie goli tylko ma zarost na twarzy, a co dopiero klate :-o fuj, pedały przypominające kobiety a nie faceci to sa moim skromnym zdaniem ci co golą ciało :)

Gość Marellioa
Idiotka, przecież gej wcale nie musi chcieć się upodabniać do kobiety. Mylisz homoseksualizm (pociąg do mężczyzn) ze zniewieścieniem, które może dotyczyć ludzi każdej orientacji. Poza tym jest różnica między goleniem pach (powinni), a nóg (nie powinni).

kazdy ma inny gust ja w ogole nie znoesz gdy facet ma zarost na klacie, najlepiej jak ma tak naturalnie malutko. Gdy facet sie goli, klate pachy otp, nie to nie facet. I jeszce moze godzine przy lustrze bedzie kazdy wlosek n aglowie poprawial , ble ble

Gość Marlinnnnn
No sorry, ale nazywanie innych ludzi pedałami (bardzo obraźliwe określenie) świadczy o tym, że niewarto z tobą dyskutować, bo i tak nic do ciebie nie dotrze.

Gość ynteligent
do autorki popatrz na portalach randkowych jak wiele kobiet wypowiada się wprost, to są wymagania kobiet , że nie znosi żadnego owłosienia u faceta, żadnej brody i wąsów, najlepiej aby facet wyglądał jak śledź

Gość L((((IDJ
Wiecie co, dużo bardziej wolę męskiego homoseksualistę niż heteroseksualną ciotkę zrobioną na Biebera...

Gość Bieber, nie dziwne, że pró
bujesz się bronić