Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwww

Jestem strasznie zazdrosna o psychoterapeltke

Polecane posty

Gość ewwww

Jestesmy juz 4 lata razem 2 lata temu roztalam sie z powodu alkoholu chlopak poszedl na odwyk. Pogodzilismy sie i znow mieszkamy razem po roku zauwazylam dziwne zachowanie czeste sms od psychoterapwltki! Niby kolezanka. Rozmawiam z nim o tym niby przyzal mi racje i dalej to samo zacza kasowac wszystkie sms i poloczenia od niej a na sms ma wyciszony dzwik, jak wczesniej nie widzielismy swiata poza soba tak teraz ona zapelnia czesciowo moj czas dla nego. Niedawno weszlam na jego biling i prawie zawalu dostalam SMS i polaczen czasmi5 dziennie a czasami 20 wiec cos nie tak. Jeszcze zauwazylam ze pewnego dnia mowil ze jedzie do pracy o 16 a wraca 22.30 o 19 dzwonil do niej czyli nie byl w pracy albo wczesniej wyszedl w pracy nie moze miec tel. Pozniej 22.30 sms do mnie ze wraca do domu a do niej 3 polaczenia w domu byl 23. Po paru dniach gdy sie zorienowalam mowil ze to nie prawda no i wypominam mu to upilam sie powiedzialam to jego koledze byl w szoku. Mam tego dość dalej dzwonia pisza do siebie no i odwiedza ja czesto trzy razy w tygodni z tego co mi mowi mnie wydaje sie ze jezdzi tam co dziennie . nie mam pojecia co mam robic. jestem strasznie zazdrosna. I jak wczesniej mowil ze sie pobierzemy tak teraz cisza.

Gość ewwww
niby tez nie jestem ok bo grzebalam w jego tel ale nie mialam wyboru a on zawsze mi grzebal i ja jemu nie mielismy nic do ukrycia a teraz w dodatku caly czas nosi w kieszeni. Sa tu jakies madre osoby ktore by doradzily

Gość dgfhjg
a wiesz gdzie ta psychoterapeutka przyjmuje? może zrób mu niby niespodzianke i przyjdź po niego, a zobacz jak się zachowują

Gość wweeee
jak jej teraz nie lubie ze nie mam sil tam isc a byla mi obojetna i nawet wdzieczna za to ze wyciagla xxxx z nalogu Ale z niej pewnie cfany lis

Gość dgfhjg
no jak nie masz zamiaru tam iść to spoko;) powodzenia po zdradzie

Schudnij zamiast marudzić. ­ Baba nie może chyba facetowi dobitniej pokazać, że ma go w dupie (w każdym sensie prócz dosłownego), niż tyjąc... ­