Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madi123

trzy dni ciemności ???

Polecane posty

Gość madi123

o co chodzi z tą ciemnością, naprawdę w grudniu będą trzy dni całkowitej ciemności czy to są jakieś bzdury??

Gość GretaBarbo
bzdury dla otumanionych dymem kadzideł

Gość 18,19 i 20 grudnia
nastają całkowite ciemności. 22 grudnia nastąpi nieunikniony koniec.

Gość GretaBarbo
taaaa, a następnego dnia normalnie do pracy. A nie, przepraszam, 22go to niedziela. Przeżyłam już z 8 końców świata jak nie lepiej :classic_cool:

Gość koniecswiatadoczesnego
No niestety. A potem nadejdzie w chwale przy dziwku trab anielskich Jezus Chrystus i Bog Ojciec oraz Duch Swiety.

Gość takkaaajeddddna
dziś to odkrylam.3 dni ciemnosci. jaka jest prawda o 3 tajemnicy fatimskiej? i to co tam mowia to nawet pasuje. nie wiem czy 3 dni ciemnosci, ale ciemnosci na pewno.tak mi sie snilo.tylko, ze mi sie snilo latem , a tu nie wiadomo co- nie wiadomo co dalej? i tyle :(

Gość ;l;l;lm
glupoty. naprawde...ten koniec swiata ma byc i bedzie symboliczny. Stanie sie cos co zapoczatkuje zmiany w dotychczasowych postawach ludzi i ich sposobu myslenia/dzialania. Na pewno czeka nas finansowy armagedon. Przepowiadaja to ekonimisci i finansisci. Do tego zaden jasnowidz niepotzrebny. A ten armagegdon bedzie skutkiem niewlasciwych decyzji podejmmowanych przez lata glownie przez rzad USA ale tez rzady krajow europejskich. A te 3 dni ciemnosci-bardzo mozlwie ze maja cos wspolnego z zalamniem sie rynku finansowego

Gość takkaaajeddddna
ja tylko chcialam napisac - tyle moge - te 3 dni ciemnosci to trzeba to przezyc. to tez pisze. jak? wszystko mowia. to wszystko pasuje i tak dalej. ja nie rozumiem dlaczego tak pozno to mowia. nie pojmuje tego. jak tak mozna? rozumiem jedno - ciagle zyjemy, konca nie ma, nie wiadomo kiedy nadejdzie, a kazdy musi cos jesc i pic. ksiadz ma swoja szate , modny nie musi byc, butiku nie musi zakladac. a reszta? co ma reszta robic? i tyle:(

Gość takkaaajeddddna
nie koniec swiata bedzie to najwiekszy dramat ludzkosci od pierwszego grzechu. taki koniec bedzie moim zdaniem i tylko jestem zszkowona ze byc moze tyle rzeczy zatajono i na koniec je podano. byc moze to jest dla mnie szokujace, ze nie mieliby ksieza co jesc i pic gdyby to podali do wiadomosci. a czemu? a tego nie napisze. tak uwazam. teraz to wyszlo. pozyjemy zobaczymy. bo ja bylam mozna powiedziec zainteresowana ta 3 tajemnica fatimska a to taka kicha sie okazala dla mnie, a to teraz te 3 dni ciemnosci TYLKO CO W TYM - to jest nic - co jeszcze i tyle:(

Gość Kots
Końca świata nie bedzie . Nikt nie wie kiedy bedzie nie da sie ustaliś ani dnia ani godziny tylko Bóg wie kiedy bedzie moze nawet nastąpić za 2 min . A 3 dni ciemności ja w to wierze po to jest prawdopodobne .. :C