Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki1006

ubezpieczenie psa

Polecane posty

Gość wiki1006

Hej gdzie teraz dobrze ubezpieczyc pieska Jaka firme polecacie?

Gość ubezpieczenie
Moj jest ubezpieczony w MoreThan , nie powiem , dobrzy są claim robiłam dwa razy ( ubezpieczenie mam od 5 lat ) i nigdy problemów nie robili , z tym ze moj excess byl zawsze 70 , a teraz przy claim dowiaduje sie ze oprocz tego 70 muszę jeszcze zapłacić 10% rachunku od weterynarza , a moj rachunek był 900 czyli musiałam w sumie zapłacić 160 , dlatego przenosze sie gdzieś gdzie będzie sam excess bez dodatkowej oplaty . Slyszalam ze Virgin as dobrzy .

Gość wiki1006
widze ze sie orientujesz w temacie bo ja wcale mozez mi wyjasnic na co zwracac uwage? bo gdy spawdzalam dla swojego psiaka wybralam narazie asde i to jeest 8 f miesiecznie ale nie wiem za bardzo o co chodzi w tym kategoriach ubezpieczen

Gość yuytyu
Możecie napisać coś więcej o ubezpieczeniu psa? Chętnie dowiem się czegoś więcej. Ogółem o co konkretnie chodzi. Dzięki.

Gość Ubezpieczenie
8 funtów miesięcznie ? Ja płace 35 .

Gość Ubezpieczenie
Poczytalam Asdy reviews na temat pet insurance I za dobre nie są niestety , warto zawsze poczytać co ludzie maja do powiedzenia , moja kuzynka miała koty ubezpieczonego z tania firma i nie chcieli jej 500 funtów oddać za weterynarza . Tak czy inaczej dzwonię jutro do mojej ubezpieczalni bo sprawdziłem na compare the market i wyszło mi ze z MoreThan zaplacilabym 13 funtów a ja 35 płace , ale tak jak pisałam oni nigdy problemów mi nie robili , więc ich mogę polecić.

Gość dfgfhgf
aczy to nie ma znaczenia w jakim misecie mieszkasz?? np londyn masz cene 35 jaks wioska masz cene inna?

Gość Ubezpieczenie
W sumie możliwe , ja sie z Londynu wyprowadzilam 2 lata temu , więc możliwe ze o to chodzi , zadzwonie do nich jutro , szkoda mi od nich odchodzić , bo nie wiadomo czy z inna firma problemów nie będzie .

Gość Szczęsciara1
Ja mam psa ubezpieczonego w firmie MySafety Bezpieczny Pupil i jestem bardzo zadowolona :) nawet zarejestrowałam jego czip do bezpłatnej nazwie Bezpieczny Pupil, także myślę, że moje zwierzę jest bezpieczne.

Witam! Jeżeli chodzi o ubezpieczenie zwierząt domowych oraz hodowlanych na terenie Polski dostępne ono jest m.in. w Generali, Hestii, Warcie, PZU czy też Lynx. Ze swojej strony przed podjęciem decyzji o jego zakupie radzę aby zapoznać się z informacjami na jego temat: mfind.pl/abc-zakupu/ubezpieczenie-zwierzat-domowych-hodowlanych-znalezc-odpowiednia- Pozdrawiam, Kamil Świderski - Mfind