Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskaaweczkaa

Uczucie krwi w ustach

Polecane posty

Co jakiś czas zdarza mi się, że mam uczucie krwi w ustach, choć tak naprawdę wcale jej tam nie ma. Na ciele pojawiają mi się czerwone plamki, szczególnie w okolicy klatki piersiowej i robi mi się słabo. Nie zdarza się to często.. ale czy ktoś z Was ma podobnie? Nie wiem czy są to powody do niepokoju, a może właśnie nie powinnam się tym przejmować. Jak sądzicie? Pomocy :(

Gość lepiej sie porzygac niz
a bierzesz jakies leki? w ciazy tak bywa z tym uczuciem krwi

Kurczaki, ale to raczej mało prawdopodobne, bo jeszcze jakiś czas temu miałam niskie żelazo i brałam tabletki uzupełniające ten niedobór więc powinno być ok. Nie mogę nigdzie znaleźć czego to może być objaw, wszędzie jedynie pisze, że uczucie krwi w ustach zdarza się kobietom w ciąży. Jejku no ;o

masz skoki cisnieniowe? brzmi jakby ci nagle wzrastalo cisnienie..

Ja jak się zmęczę, to mam takie poczucie czasem. Po dużym wysiłku fizycznym, do którego nie byłam przygotowana. Czasem też mam tak, kiedy się stresuję. Czy stresujesz się dużo, lub przemęczasz się?

a czy w ciazy sie zdarza? mi sie takie cos nie zdarzalo, ani kolezankom tez nie, wiec to chyba cos nie tak... ja jestem pewna ze to ma zwiazek z podwyzszonym cisnieniem. na pewno musisz sobie zrobic badania.

Tak, ostatnio mam duużo stresów. Ogólnie z natury jestem taka, że przejmuje się byle czym. Mówicie, że to ma z tym jakiś związek?