Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Petuniaaa5

Ale mnie to wkur*ia ! miał ktoś tak

Polecane posty

NIENAWIDZĘ powtarzam NIENAWIDZĘ rodziny mojego narzeczonego to zakłamane puste baby!!! a raczej jedna baba . bratowa mojego narzeczonego jest bezczelna! przy mnie obgaduje tesciowa , mowi jaka to z niej suka, i bałaganiara.. (ja takich słów typu "suka" nie używam wobec przyszłej tesciowej) a jak przyjdzie co do czego to kurwa w dupe by jej wlazła! mało tego bratowa mojego faceta ma coś z głową ciągle jak zajadę to coś ją boli, non stop jest chora i nie ma innego tematu. chce zwrócić na siebie tym uwagę? sorry jest inny temat jej córka która ma 3 lata i jest po prostu nie wychowana i rozpieszczona!! podchodzi np do babci i buuch jej w papencje. a BRATOWA powie tylko "tak nie wolno robić " i to wszystko. może tesciowa nie jest idealna osoba ale na takie traktowanie nie zasługuję. nie mam ochoty tam jeździć i wysłuchiwać czego to fajnego jej córka nie zrobiła albo jak bardzo jest chora, dzisiaj wróciła ze szpitala bo synka urodziła.. teraz to już w ogóle nie bedzie innego tematu. tam swiat sie kreci wokól niej. nienawidze jej!!

mało tego bratowa mojego narzeczonego "będę pisać Żaneta" powiedziała mi , że mój facet patrzy się jej na cycki i gdyby sie przed nim rozebrała to by ją wziął. (cycki to ona ma tak małe, że prawie w ogóle ich nie ma a mój facet lubi duże piersi )

Jak bym czytała o mojej bratowej:) wiecznie chora zmęczona i zapracowana. Moja mamę i tate lubi jak kasy na dom potrzebowali a tak to nawet nie przyjedzie. No dużo by pisać:) ale mam ochotę ją czasem zamordować:) mam nadzieję że jej tu nie spotkań w ten Weekend bo jestem u mamy:)

mammusia : chociaż ktoś jest kto ma podobnie jak ja :) z chęcią bym tam wcale nie jeździła ale szkoda mi mojego faceta. przeciez to jego brat.. ale jestem juz u granic wytrzymałości

wkurzyło mnie to jak powiedziała mi, że mój facet napala się jej na cycki i zrobiłam mu wojne on powiedział, że na te suchary nawet by oka nie zawiesił ale teraz jakies spojrzenia czy cos to ja juz mam glupie mysli i to przez ta france.

Wybacz będę pisać wolniej bo mam słaby internet:) no ją przez bratowa już prawie nie rozmawiam z bratem. A ona uważa się za pepek świata:)

Nie no myślę że nie masz się co bać:) na takie france to nawet chłopy nie lecą:)

a ty o co się z bratową kłócisz? no wiesz tylko , że jak jest mój facet w pobliżu to robi właśnie z siebie taką poszkodowaną i opowiada jaka to ona jest w łóżku itd.. nawet ostatnia nie mogła butelki z woda odkręcić i poprsiła o to mojego faceta

No to rzeczywiscie jaka franca :) chyba robi to po to żeby cię wkurw:) no ją się o dziwo z nia nie kloce. Ona się chyba boi pokłócic bo ją jej często mówię co myślę a ona jakoś to obraca w żart niby lub wygłasza swoje zdanie i ją już stwierdzam że ona i tak wie najlepiej. Ostatnio np poklocilam się z mama ale u nas to norma my z mama to kłótnia że hej a i tak się kochany i po takiej kłótni ona do mnie że ktoś jej powiedział żeby między nas się nie wtrącac ?! Niby że co że chciała nas godzić?! Mówię ci mnóstwo rzeczy bym ci mogła tu opisać tak jak ty mi ale ją jej od początku nie polubilam.

no ja jej na poczatku nie lubiłam, poźniej tak i teraz znowu.. a Ci mówię, że same problemy z nimi :)

Domyślam się:) moja bratowa jest zazdrosna że mama bardziej mnie kocha ale km chyba zrozumiałe. Ale najlepsze jak ją budowałam dom to wmowila bratu zm tylko ją wszystko dostaje a dostałam fakt działkę pustaki i chyba 2 tys na dach i oni tak się teraz sprawiedliwie dorobili u moich rodziców że rodzice im dom postawili i dalej ciągną jak mogą:) i najgorzej jest ich wieczny brak pieniędzy.oni są zawsze biedni i nie mają co jeść:)