Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Llimonaa

Problem z eks faceta

Polecane posty

Gość Llimonaa

Witam, przedstawie swój problem. Od kilku miesiecy jestem z facetem, uklada nam sie dobrze, ale wciąż mam w głowie jego byłą. Co prawda zdradziła go po dwóch latach związku, ale czasem wydaje mi się, że tęskni za nią, nie dosłownie oczywiście. Chodzi o to, że ona jest taką typową panienką szpilki mini tapeta niezła sylwetka itd a ja jestem naturalną dziewczyną, nie zakrywam się pod kilogramami makijażu, wole sportowe ciuchy na codzień, nie jestem gruba ale do szczupłych nie należe. Wiem, że dziewczyna naprawde jest pusta ale boję się, że przestane być dla niego atrakcyjna jak będzie wspominał swoją eks. Jestem jej całkowitym przeciwieństwem i czasem dziwiło mnie to, że zwrócił na mnie uwagę. Co o tym myślicie? Czy to chwilowa chęć bycia z kimś innym niż tamta a kiedyś znowu będzie chciał kobiete takiego typu jak jego była? Pytam, bo męczy mnie fakt, że różnimy się wszystkim, ja i Kaśka

Gość xyz?
Dużo czasu upłynęło między ich rozstaniem i waszym związaniem się?

Gość Llimonaa
Ponad rok

Gość xyz?
A skąd ta obawa? Nie okazuje Ci uczuć, wspomina ją do Ciebie?

Gość Llimonaa
Okazuje mi uczucia. Nie wiem dlaczego ciągle o niej myśle. Na początku naszej znajomości bardzo dużo o niej mówił i to chyba dlatego. Myślę również że może to przez to, że faceci lubią takie dziewczyny w szpilkach krótkich spodnicach, które mają fajną sylwetke, wydaje mi się że takie kobiety ich kręcą a spędził z taką dwa lata wkońcu

Gość Llimonaa
Myślę, że to nie problem kompleksów.

Gość Llimonaa
Wydaje mi się,że nie do końca zrozumiałaś to co napisałam.