Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż gwałci

Mąż gwałci - tak bardzo boli;( chce umrzeć !!!!

Polecane posty

Gość Iwonakaj
Na kilka dni wyjedz do rodziców i niech zostańie sam w domu dobrze mu to zrobi ;) przemyslisz sprawę Ale nie wiesz ze on sie w ogóle nie zmieni kiedykolwiek

Gość mama:zona::mama
po 40 kobietka tak sobie tylko problemow narobi, skoro on jej nie da odejsc , bedzie ja straszyl, kto wie czy nie zrobi krzywdy, ja bym sie bala, to musi byc zrobione porfesjonalnie, pod okiem kogos kto wie o co chodzi, to moze byc psycholog, policja, placowki socjologiczne, sama sobie tylko wiekszych problemow narobi.

Gość Mąż gwałci
Moi rodzice są biedni mieszkają w małym mieszkaniu z 4 mojeg rodzeństwa i ńie mam gdzie sie podziać dodatkowo na przetrwanie mój mąż daje im trochę pieniędzy co miesiąc. Gdyby nie on prowadzili by wegetacje. Nawet nie mieli pieniędzy na moja edukację. Skończyłam tylko marne techńikum. Do liceum nie poszłam bo nie miałabym żadnego zawodu a o studiach nie miałam co marzyć

Gość Ireneuszstrazak
Tez mam młodsza żonę ale zrobiłbym dla niej wszystko i wiem ze ona mnie bardzo kocha a jeśli chodzi o seks to umiem poczekać i nie zmuszał jej do orgie bo chce to robic z miłości ;)

Gość Ireneuszstrazak
Tez mam młodsza żonę ale zrobiłbym dla niej wszystko i wiem ze ona mnie bardzo kocha a jeśli chodzi o seks to umiem poczekać i nie zmuszał jej do orgie bo chce to robic z miłości ;)

Gość Dagmara55
Moja droga. Zastanów sie nad tym poważnie, może idź do prawnika weź rozwód i będzie płacił na dziecko i na ciebie. Jeśli przedstawiać ze nie masz gdzie mieszkać a on jest taki bogaty to na pewno będzie musiał dać ci mieszkańie. O rodziców sie nie martw sama muszą sobie radzić

dagmara 55 przeciez ona pisze ze on nie da jej odejsc, nie pozwala jej, do czego wy ja namawiacie? przeciez to rzeba zrobic inaczej

Gość Dagmara55
Moim zdaniem trzba to zrobić prawnie. Nie ma innej opcji. Przecież nie może uciec na koniec swiata przed nim

ja zrobilabym to na poczatku delikatnie, podowiadywac sie , wszystkie minusy i plusy , przemyslec, przedyskutowac ze specjalista, gdzie sie udac w razie czego, nie tak ot mu powiedziec odchodze, pismo wezwanie do sadu przyjdzie poczta, a ona?gdzie pojdzie?przeciez on moze byc nieobliczalny powinna z jakas odpowiednia osoba pogadac najpierw, moim zdaniem to jest psycholog

21:44 [zgłoś do usunięcia] Dagmara55 Moim zdaniem trzba to zrobić prawnie. Nie ma innej opcji. Przecież nie może uciec na koniec swiata przed nim" Marnie widzę te porady:O.Ja czytałem że kiedyś babie zabrali chałupę bo brała alimenty:O.

Gość Mąż gwałci
Ale jak ja mam wyjść skoro my mamy okamerowany dom, dodam ze te kamery są zamontowane niby tylko dla złodziei a sprawdza mnie co dzień, mieszkam w wili która jest tak naprawdę wiezieńiem, gdzie ja mam iść. Kobietki pomóżcie

Gość libbbikka
moz e do psychiatrologa go wysłac/

Gość Dagmara 55
W polsce prawo i policja jest chore ale w niektórych kwestiach pomaga. Skoro on jest taki bogacz to pewnie ma wszędzie wtyki i tak

Gość Januszwykopek
Dobrze facet robi tez bym pukal cię 24h. Skoro taka młoda to dobrze jeczy ;)

Gość Martaszparka
Rozumie cię i to bardzo dobrze. Tez kiedyś byłam w podobnej sytuacji lecz teraz wieś jedno mogłam uciec wcześniej. Meczylam sie 4 lata. Przełamanie noce ciagle smutna a ludzie odbierali mńie jako młoda szczęśliwa mezatke ;)z tego toksycznego związku mam 2 synów. Były mąż płaci 2tys alimentów a teraz urodziła mu sie córka z kobieta która z tego co wiem chciałaby go zostawić.. Mral z tego taki ze faceci nie umieją sie zmienić ;(;(;(;(

Gość Mąż gwałci
Dzieki za moral. Lecz ja naprawdę nie wiem jak mam uciec. Jestem teraz w stresie bo mąż może ńiebawem wrócić a nawet nie wiem gdzie jest ;? Boje sie dzisiejszej nocy bo pewnie będzie nie wyzyty. Wolałabym aby chodził na dziwki a mnie tylko dobrze traktował..

Gość Ewelinakkkkk
Skoro jest niewyzyty to przynajmniej masz pewność ze cię nie zdradza ;) ale współczuje ze nawet musisz sie ukrywać ze jesteś na kompie

"Martaszparka Rozumie cię i to bardzo dobrze. Tez kiedyś byłam w podobnej sytuacji lecz teraz wieś jedno mogłam uciec wcześniej. Meczylam sie 4 lata. Przełamanie noce ciagle smutna a ludzie odbierali mńie jako młoda szczęśliwa mezatke z tego toksycznego związku mam 2 synów. Były mąż płaci 2tys alimentów a teraz urodziła mu sie córka z kobieta która z tego co wiem chciałaby go zostawić.. Mral z tego taki ze faceci nie umieją sie zmienić ;(;(;(;(" Ale czy to jakiś zarzut:P.tak samo babom można TO zarzucać:P.

Gość niwenka sarenka
Mogłaś się bardziej postarać z tą prowokacją - okamerowana willa już to widzę, masz dziewczyno fantazje :D

Gość Długigruby
Nie poddawać sie

Gość Klatka na bociany
Wez sie w garść młoda jesteś ułożysz sobie jeszcze życie , to nie koniec swiata

Gość napalona mała
Wlaśnie kogoś takiego szukam kto poskromi moje libido...

Gość VVVVVVAAAAMMMMM
NIEUDOLNE PROWO

Gość rttyyu
To facet w tym wieku jeszcze moze tak bzykac?

Gość hahaha niezła jest
mąż traktuje cię tak jak na to zasłużyłaś, proste.