Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł25

Dieta plaż południowych start 29.11

Polecane posty

Gość Paweł25

Witam wszystkich! Jestem osobą która nie lubi porażek, dlatego pisanie dziennika sprawi, że łatwiej mi będzie unikać grzeszków i odstępów od diety, wiedząc że ktoś to czyta. Ważę 104 kg przy wzroście 183cm. Przez ostatnie dwa lata przytyłem 25 kg. Od jutra zaczynam 1 etap diety plaż południowych który potrwa do 14 grudnia. Pierwszym celem będzie przebrnięcie przez etap 1 diety i dodatkowo 3 razy w tygodniu zamierzam wykonać kilka ćwiczeń. Zaplanowałem też wrócić do biegania które kiedyś uprawiałem. Na początku chciałbym potruchtać dwa razy w tygodniu tak około 30 minut. O dalszych celach będę pisał po zakończeniu pierwszego etapu. Także proszę ewentualnie wpieranie mnie , a jeśli będę miał jakieś odstępstwa od moich założeń to proszę pisać w ostrych słowach. Pozdrawiam Paweł

Gość no wreszcie sb
jestem na 2-ce , będę tu zaglądać od czasu do czasu życzę wytrwałości bo wybór diety super !

Gość kassska
jakie wreszcie topikow jest tu duzo o sb :P)

Gość kassska
powodzenia dieta super

Gość wreszcie może KTOŚ
to pociągnie ;)

Gość kassska
rozumiem :P)

Gość Paweł25
Dzięki za zainteresowanie:) Pierwszy dzień na duży plus, żadnych grzeszków! Śniadanie: serek wiejski Obiad: bigos(mięso z kurczaka, papryka,kapusta kiszona) Kolacja:omlet z dwóch jajek. Na przekąski po między posiłkami wypiłem sok warzywny i zjadłem około 20 migdałów. Jeszcze czekają mnie ćwiczenia.

Gość anbbaaaaaaaaaaa
a 2 ?

Gość dedederde
i co gdzie ten dziennik?

Gość mloda_00
moge sie przylączyc?dzis zaczełam juz jestem po jajecznicy z pomidorkami;) ale piszcie swoje menu i musimy sie wspierac :)

Gość waartaaa
chyba sama z soba bedziesz pisac

Gość Pawel 25
Hej! Dzisiaj napiszę tylko popołudniu.... Nie mogłem pisać w weekend miałem trochę na głowie. Ale z dietą wszystko ok, kontynuuję

Gość mloda_00
zjadłam na sniadanie jajecznice z pomidorami na przekąske 3 plasterki szynki z kurczaka i 15 orzechów nerkowca. na obiad mam sandacza usmaze na oliwie w jajku na kolacje serek wiejski ;)

Gość na diecie sb-
ma byc 5 posiłkow a 6 posiłkiem jest to deser

Gość mloda_00
a masz pomysl na deser? koniecznie musze jesc deser czy wtedy jak chce mi sie cos slodkiego?

Gość Pawel 25
Tak jak obiecałem piszę! Dzisiaj minął 4 dzień. Nie dałem rady pisać w weekend bo miałem ograniczony dostęp do kompa-urlop. w sumie przez ostatnie dwa dni miałem podobny schemat jedzenia na śniadanie omlet mojego autorstwa: 2 jajka z tuńczykiem w wodzie. (odcedzamy wodę z tuńczyka, dodajemy dwa jajka i pieprz można też majeranek, mieszamy a następnie smażymy). Słyszałem że połączenie tuńczyka z jajkiem bardzo szalone, ale mi osobiście zasmakowało. DO Odważnych świat należy. Brak węglowodanów( chleb itp) na pierwszej fazie sprawił że miałem straszne zakwasy po ćwiczeniach. Więc tu pojawia się mój pierwszy grzeszek wypiłem pół puszki piwa! Jednak mam zamiar kontynunować moje przedsięwzięcie. Na obiad standardowo pierś z kurczaka z brokułami i pomidorem, a na kolację serek twarogowy z cebulką. Przekąski to również sok warzywny i orzechy laskowe. Dobre w tej diecie jest to, że nie chodzę głodny. Jutro w planie mam podobne menu, ale muszę jeszcze poćwiczyć i trochę pobiegać. A co do wagi to po czterech dniach schudłem 3 kilo! Dieta bardzo dobra i czuję, że podołam! Pozdrawiam wszystkich oglądających mój temat:)

Gość ahahhhaaaaaaaaaaa
polaczenie tunczyka z ajjkiem szalone???????????/ ja tak jem od 10 lat i sa to normalne polaczenia w restauracjach nawet podawane i bardzo smazcne z kosmosu sie urwales czy z choinki bo swieta ida, haha

Gość Pawel 25
Dla mnie też ok jest to połączenie:D.. Spotkałem się z taką opinią od moich znajomych. Osobiście nie korzystam z przepisów tylko lubię w kuchni bawić się smakami.. a choinka na wypasie:P

Gość ahahhhaaaaaaaaaaa
okey bardzo lubie tunczyka z jajkiem :)