Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wciaz oczekujaca

ciaza.

Polecane posty

Gość Wciaz oczekujaca

Witam :) przez przypadek usunelam swoj temat.. wiec przedstawie krotko jeszcze raz swoja sytuacje. staram sie ze swoim chlopakiem o dziecko juz od okolo roku czasu.. jak narazie bez skutku. u mnie wykryto niedoczynnosc tarczycy a moj chlopak zrobil badanie nasienia i wyszlo ze jego nasienie sie nie uplynnia i ma 9 mln plemnikow na 20 mln. dzis mam dostac okres ale jeszcze nie dostalam ( mam nadzieje ze nie dostane). myslicie ze jest jakas szansa u nas na naturalne zajscie w ciaze ?

Gość Wciaz oczekujaca
no bylam tydzien temu u ginekologa.. ii powiedzial niestety ze po obu stronach wystepuje nieplodnosc i bedziemy musieli skierowac sie do kliniki nieplodnosc;/ ale najpierw mamy powtorzyc badania. ja musze wykonac powtornie badania hormonalne a moj chlopak badanie nasienia.. w ta sobote bedzie je wykonywal

Gość Wciaz oczekujaca
mysle poczekac do poniedzialku.. dzis jeszcze dzien sie nie skonczyl wiec moge jeszcze dostac w nocy.. ;/ ale okresy mam regulrane zawsze co 29 dni.. napisalas/mapisales ze cuda sie zdarzaja czyli ogolnie nie mam co liczyc na to ze kiedys bede miala dzieci ?:(

kobiety nawet po podwiazaniu jajnikow zachodza w ciaze wiec czemu ty mialabys nie zajsc, a oto modlitwa dla ciebie "Dobry św. Gerardzie, potężny orędowniku przed Tronem Bożym, ty, który dokonujesz wspaniałych rzeczy za naszych dni, wołam do ciebie i proszę o pomoc. Ty, kiedy żyłeś na ziemi, zawsze wypełniałeś plany Boże. Pomóż mi, abym ja także zawsze wypełniała świętą wolą naszego Pana. Proś Pana Życia, od którego pochodzi wszelkie życie, aby mnie pobłogosławił łaską macierzyństwa i abym mogła wychować dzieci Boże w tym życiu i dziedziców Królestwa Jego chwały w życiu przyszłym. Amen. "