Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorowita20stka

witam , prosze o rade, pomocy :(

Polecane posty

Gość chorowita20stka

Witam. Mam 20 lat i nigdy powazniej nie chorowałam, Od roku męczą mnie bole glowy, często nie do zniesienia. Pół roku temu zaczęłam widziec źle, bolała mnie glowa, wiec myslalam, ze mam słabe okulary, poszłam je wymienić, ale jednak głowa nie przestala mnie boleć a wzrok znowu się pogorszył, widzę podwójnie, lub tak jakby czasami nie widzę. Do tego w stanie spoczynku czasami przeszywa mnie ostry klujący ból w okolicach serca. Ostatnio poczułam się źle na spacerze, bo prawie nic nie widziałam, zrobilo mi się słabo, oddech bardzo sie przyspieszył, a serce mocniej zaczeło być. Juz nie daje rad, głowa boli mnie 3 tydzien.. co to moze być ? prosze o rade. Pozdrawiam.

Gość jesienna mgła
a słyszałaś kochanieńka o kimś takim jak lekarz?? to nie są normalne objawy, wybierz się do lekarza ogólnego,a on Cię skieruje np. do neurologa

Gość fgfdd
idz do neurologa bo moze to byc blachostka a moze cos powaznego

Gość powinnas pójsc i zrobic
badania a cisnienie jakie masz ?

Gość ;;ldpdldd
dziewczyna widzi podwojnie glowa ja rypie .... nic tylko rezonansik pewno na dzien dobry. Albo to jakies nerwo bole jak nerwowa jestes albo stresu duzo. ALE DO DOKTORA SMIGAJ I TO SZYBCIUTKO

Gość chorowita20stka
jestem 300 km od domu, mama dopiero wysle mi ubezpieczenie, bo inaczej lipa, z cisnieniem nigdy nie mialam problemów..

Gość ;;ldpdldd
no to jak ty na nfz na neurologa bedziesz czekac to powodzenia ci zycze.m prywatnie idz bo dr rodzinny to nic ci nie pomoze.....

Gość chorowita20stka
tak, astygmatyzm mam, kiedys mi sie wzrok popraiwl z + 7 do 3, a teraz pogorszyl od 2 lat do + 5...;/

Możesz pójść do lekarza bez RMUA i złożyć oświadczenie, że jesteś ubezpieczona. Albo zwyczajnie idź na ostry dyżur. A bierzesz jakies tabletki antykoncepcyjne?

Gość masz astygmatyzm?
przebadaj sobie serce-ale tak konkretnie

Gość chorowita20stka
nic nie biore.. a co moze byc z sercem ? Troche sie boje, ze lekarz na odpiernicz powie,coś, da lek przeciwbólowy i tyle..

Gość masz astygmatyzm?
może być a może nie być znam kogoś kto ma takie objawy i chore serce zdrowia dużo!

Gość chorowita20stka
chore serce, ale jaka to wlasciwie choroba ?

Gość Emila30Ss
Serce nie boli kochana, jeśli kłuje to są to zapewne nerwobóle ale lepiej to sprawdzić u lekarza. Powinien zlecić ci ekg, ewentualnie holtera. Spróbuj pobrać trochę magnezu i odstawić używki. Jeśli chodzi o bóle głowy to faktycznie neurolog się kłania. Bóle głowy i problemy ze wzrokiem mogą być tez spowodowane problemami z kręgosłupem szyjnym, migrena, napieciowymi bólami głowy. Spokojnie być może to nic poważnego ale powinnas to skontrolować.

Gość masz astygmatyzm?
autorka pisała że serce mocniej biło..... przebadaj dla św.spokoju 🖐️

Gość chorowita20stka
nie pije, nie pale, bole mnie łapią, to znaczy do kłucie o okolicy serca w stanie spoczynku..

Gość chorowita20stka
zażywam witaminy , oczywiscie, przebadam sie, musze :)

Gość chorowita20stka
hej, pisalam wczoraj, glowa nadal boli, nic sie nie zmienilo ale doszlo drętwienie kończyny górnej, lewej reki. Wiec moze to uciek na jakiś nerw, dlatego czuje sie tak a nie inczej :)