Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avangarda91

Jestem z chamem, ale kocham Go..

Polecane posty

Gość Avangarda91

A Wy??

Gość Avangarda91
Jest tępawy i buraczy często.. Obraża się jak baba, ale kocha mnie, chce ślubu, dzieci.. Chce stabilności, ale jak skoro tak się zachowuje...

Gość Avangarda91
ma któraś Was takiego faceta?

Gość zanetkaa93
Ja także spotykam się ze zwykłym chamem, dla którego tylko seks się liczy. Ale kocham go bo pomimo tego ma także swoje zalety :)

Gość Avangarda91
zabiega o Ciebie?

Gość zanetkaa93
Czy zabiega? Trudno to stwierdzić... Czasami to mam wrażenie że to dwie osoby w jednym ciele.. Czasami naprawdę jesy super, śmiejemy się, wygłupiamy a czasami poprostu on myśli tylko o sobie i nic więcej się dla niego nie liczy tylko seks... Mi to nie przeszkadza ten seks, bo sama lubię często... Ale mój partner często jest poprostu chamski, nie wiem o co mu chodzi. I wiecej oczywiście jest tych dni chamskich niż tych dobrych. Ale mimo tego kocham go i przyzwyczaiłam się już do tego...A u ciebie jak to wygkląda?

Gość Avangarda91
Ten facet jest wmoim zyciu od 7 mlat. Kiedys jako małolata byłam w nim bardzo zakochana, ale On traktował mnie jak wyjscie awaryjne. Teraz gdy ozstałam sie z facetem po 2 latach wspólnego życia On nagle pojawił się pełen zainteresowania i żalu, chciał sazane - dostał. Też lubimy seks oboje, ale poza tym obiadki wspólne i czas wolny wykorzystujemy na maksa razem... Teraz ma nocki w ciągu dnia śpi w nocy wiadomo. Dzwoni, rozmawiamy.. Ogólnie to dziś byłam z przyjaciółką na zakupach, później jechałyśmy do CH gdzie On akutar wybierał się do banku, więc zabrałyśmy Go po drodze, gdy wracałam zawołał mnie pod bankiem zapytałam, czy na niego poczekać autem, stwierdził, że nie ja na to " to co dzis sie nie widzimy juz?" a On "Co ty chcesz ode mnie, widzisz co robie" Odwróciłam się na pięcie i poszłam do auta, pojechałam od tamtej pory zeo telefonu, nic i pojechał do pracy na nockę.. Nie wiem co robic..

Gość zanetkaa93
To widzę podobny typ, mój też często właśnie takie teksty do mnie chamskie, nie wiem o co mu chodzi wtedy wogóle... Już taki poprostu jest, nie tylko do mnie... Czasem jest cudownie a czasem jak coś powie to naprawdę nie wiem czy mam się odzywać jeszcze do niego czy nie. A to pierwszy raz u ciebie tak? Czy często tak? I on później się odzywa czy ty musisz pierwsza? Bo u mnie na początku ja zawsze pierwsza się odzywałam po jakiejś przykrej sytuacji a teraz już nie, nie jestem taka głupia i on sam się odzywa ( ale zazwyczaj jak się upije, ale to już inna sprawa )

Gość Avangarda91
Jezu mój też lubi wypić... On tak ogólnie ma opinię chama, nie tylko w stosunku do mnie. Jakis miesiąc temu nie odzywalismy sie do siebie tydzien. Ja nie odzywam sie nigdy pierwsza. On ostatnio pierwzy po 3 dniach, ale nie odebrałam telefonu, wiec sprobowal ponownie po kolenych 3 dniach skruszony,, Dogadałam się z nim wtedy i było pięknie i masz Ci los miesiac minął i znów jadka. Wziął barbórkę i bedzie szalał teraz z kolegami..

Gość fsdfdsf
dziewczyny marnujecie zycie ,młodosc z tymi chamami

Gość Avangarda91
wiem, ale oni daja nam poczucie wartosci i bezpieczenstwa.. głipie to, ale ja np lubie gdy facet dominuje nade mna.. Z tym, ze t czasem trudne

Gość zanetkaa93
No u mnie to samo właśnie. Wiesz ten mój nigdy nie był w stałym związku, jego najdłuższy trwał 2 miesiące, nie traktował kobiet poważnie... Ja spotykam się z nim od czerwca i jest jak jest. Bardzo go kocham, nawet jak jest takim chamem, nie umiem tego zmienić... :( Czasami na prawdę jest cudownie, a czasem liczą się tylko koledzy i picie no i seks oczywiście, już się przyzwyczaiłam...

Gość zanetkaa93
Ja też zgadzam się z tobą, też tak lubię... Czasami naprawdę sprawia mi przykrość..Ale on już taki jest i się nie zmieni. Taki ma charakter trudny. Ale mimo że cham to czasem na prawdę potrafi być baaardzo kochany i nie wyobrażam sobie zycia bez niego

Gość kamil1979jgora
chyba dopóki nie bije, to możesz z nim być

Gość zmieszana12345
witam kobietki, ja wlasnie takiego chama wyrzucilam z domu w srode i teraz spac nie moge bo go nie ma...

jak można układać sobie życie z chamem....chyba że lubicie życie na takim "poziomie".....jest przysłowie: " z kim się zadajesz takim się stajesz" i w końcu same zniżycie się do takiego poziomu, a myślicie o Waszych dzieciach jaki będą miały przykład w domu? nie przeraża Was to że będą słyszały jak wulgarnie się do siebie odzywacie? i jeżeli mężczyzna jest chamski podejrzewam że kiedyś posunie się do rękoczynów, ale jak będziecie małżeństwem i będą dzieci....To może jest zabawne teraz ale na dłuższą metę może to źle skończyć dla Was, bardzo źle....tylko marnujecie swój czas....zamiast być z kimś normalnym, ale skoro tak lubicie......

Gość kathe2223
Ja tez byłam z takim chlopakiem, ale jego chamstwo uaktywnilo sie dopiero kiedy mnie zostawil;/ \teraz dopiero widze jaki z niego cham... \przychodzi do mnie tylko kiedy czegos chce i wtedy jest mily. Cham jeden;/ W pon szala sie przelała nie ma juz po co do mnie przychodzic;/ to koniec!

Gość sałatka BURACZANA
to jeszcze go sobie wychowaj... PRZED ŚLUBEM

Gość jak cham
może Ci dać poczucie wartości i bezpieczeństwa?Możesz to wytłumaczyć?

Gość Stowarzyszenie Żon Chamów
Wstąpcie do nas, pocieszamy sie nawzajem w kobiecym gronie. Jak przesolimy zupę i dostaniemy wiązankę od mężów. Jak pójdą z kolegami po pracy na piwo i wracają pijani, a dziecko chore. Jak mają swoje bardzo dominujące zdanie w ważnej życiowej sprawie, całkiem inne niż nasze i które nas nie satysfakcjonuje. My, umęczone życiem Kobiety i Matki-Polki wspieramy się. I kochamy tych naszych chamów, bo są dobrzy w łóżku. No i mamy w sobie coś z masochistek. Taki to już nasz kobiecy los... Może się coś zmieni, może oni się zmienią sami? Dzieci ich zmienią? A może jak przyjdą wnuki to zmienią ich w ciepłych i serdecznych dziadków i my też na tym skorzystamy? Na naszych spotkaniach modlimy się wspólnie o to. Czekamy, że się coś zmieni. My, umęczone życiem kobiety, żony chamów. Życie pod butami mężów to nasz obowiązek. Musimy wytrwać, dla dobra dzieci. Bo co rodzina i sąsiadki powiedzą? Za to seks mamy zajebisty. I dla tego seksu warto. Dopóki nie znajdą sobie kochanek, to warto. Zapraszamy do nas.

Gość jak ktos moze kochac chama
chyba tylko ktos, kto sam siebie nie kocha i nie szanuje....

jestes zaburzona, powodzenia p.s. tylko za 5 lat nie zakładaj topiku:"mamy 3 dzieci, a on mnie bije i zdradza" :D

Gość Zmieszana12345
Cham zawsze bedzie chamem!

zmieszana 12345 to jest święta prawda, dlatego dziewczyny zostawcie takich facetów, oni nigdy się nie zmienią a jeśli się zmienią to tylko na gorszych.....

Gość gość
One niczego nie marnują toż to chamki i prostaczki są. To są faceci dla was. Życzę wam długiego wspólnego życia.

Gość gość
zanetkaa93 jak możesz być z kimś takim?? chcesz zmarnowac sobie życie ? dziewczyno uciekaj czym prędzej..

"Ja także spotykam się ze zwykłym chamem, dla którego tylko seks się liczy. Ale kocham go bo pomimo tego ma także swoje zalety usmiech.gif" Jakie to słodkie :)

Gość gość
Jezu.. ja też takiego pokochała ale BARDZO SZYBKO go wyrzuciłam z życia. Jak tylko zobaczyłam jaki jest od razu pokazałam drzwi i Wam też tak radze.