Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z igly widly czy jak?

byly facet- odpowiedzcie

Polecane posty

Moj byly facet zalozyl sobie konto na jakims tam portalu randkowym, no i ok, ma do tego prawo, ale zamiescil tam swoje zdjecia z nasza corka, co mi nie odpowiada, bo co jak co ale nie chce zeby moje dziecko bylo wystawiane na "widok publiczny". Napisalam do niego, zeby te fotki usunal a on mnie wysmial :O Czy to ze mna jest cos nie tak, czy on ma nierowno pod sufitem? Bo juz zglupialam i moze robie z igly widly

oj bez takich mi tu :D sadowo zaraz :D no powiedzcie, czy ja naprawde przesadzam?

kotka, powaznie tak myslisz? W rubryczce "dzieci" wpisal "przekonaj sie" :O Dodam tylko, ze on ma jeszcze jedno dziecko z poprzedniego zwiazku i tego drugiego dziecka fotki nie wstawil. :O Boze, z kim ja sie zwiazalam? :O Wiem, zaraz pewnie po mnie pojedziecie, ze sama sobie jestem winna i ja wam przytakne :O

to co ja powinnam zrobic? Z nim sie nie da po dobroci :O Napisalam do administratora tego portalu, chociaz watpie, ze cos to da

Gość powiało kulturą
a ie mozesz napisac do redakcji tego portalu ze on to zamiescil bez twojej zgody , apisz do nich i popros o usuniecie tych zdjec, moje zdjecia tez kiedys jedna osoba zamiescila na NK nie chciala usuąć, napisalam do nich i tego samego dnia zdjecia usunieto, nie wolno zamieszczac cudzych fotek bez pozwolenia

Gość powiało kulturą
o widzisz moj post pod twoim, napewno cos to da

powialo kultura- no niby nie mozna zamieszczac cydzych fotek, z tym ze dziecko jest nasze wspolne. No ale chyba mam prawo nie zgadzac sie z tym? Tym bardziej, ze to portal randkowy- nie mowie, jakis konkurs albo cos podobnego ale portal randkowy? :O

Gość mooniczkaa23
Czy jest tu ktoś jeszcze?? :(

jaj estem ale zaraz uciekam, jakby co to jutro tu zajrze