Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japonecCzkaka

dzisiaj zjadlam sobie cukierka w markecie

Polecane posty

Gość japonecCzkaka

Byly tak wystawione że myslalam że kazdy moze się poczestowac i wziasc kilka, wzielam dwa i sobie zjadlam a papierki gdzies wywalilam, poszlam do kasy z towarem, zaplacilam i nagle podchodzi do mnie ochrona z tekstem czy smakowalo? Zabrali mnie do jakiegos pokoju kazali wyciagnac wszystko z torebki i kieszeni czulam się ponizona ale pozniej pozWolili mi isc do domu...nigdy wiecej to byla jakas masakra... A tak pozatym wy nigdy nie jedliscie tych cukierkow?

Gość lindt creation orange
nie raz się chodziło na "łowy" do supermarketów, ale nigdy mnie nie złapali :D

Gość japonecCzkaka
najgorsze jest to ze na rewizji osobistej nie było kobiety tylko musialam sie rozbierac przy tym oblesnym facecie. Pewnie teraz wali na pamięciówę :D

Gość japonecCzkaka
na pewno wspomina moje 100-kilowe fałdy i jedzie pod nie na ręcznym. Zbok jeden

Gość hehe he he
ja raz zerzarałam całą kiśc winogrona zostały tylko te gałązki ale zważyłam wczesniej ta kisc i nakleiłam cene no i se jadlam a w kasie panie dziwnie pztrayła na mnie jak widziala te same resztki a cukierki tez jadłam ale nikt mnie nie zauwazył a raz kupowałam majtki z wyprzedazy było chyba 5 tys par w tych koszach niektóre w pudełku niektóre bez te w pudełku były po 1 parze ale przyszło mi do głowy zeby wrzucic tam ze 3 pary noi tak zrobiłam baba w kasie pyta skąd te majtki ? odpowiadam z kosza z wyprzedazy ona- cos nie tak z tym a ja to prosze to zabrac nie chce ich a ona : ale cena wchodzi w porządku już jest no i stałam sie włascicielka 3 par majtek oczywiccie zanurzyłm rece w sterte majtek i tam wcisłam do pudeka je nic widac nie było he he

Gość Zachodnioeuropejczyk
Czy zapłaciłaś za te cukierki?

Gość japonecCzkaka
Ale ja jestem ponoc chuda wlasnie, ale nie moglam się powtrzymac te cukierki tak smakowicie wygladaly a ona do mnie że 'to nie poczestunek' i chciala na gliny dzwonic ha :O

Gość japonecCzkaka
Nie, nie musialam placic. Ona gdzies tam dzwonila i się pytala ale wyglada na to że oDpuscili takiej idiotce :D

Gość lindt creation orange
kiedys z kolezanka robilysmy zakupy w carrefourze, i ona m.in. kupila taka mala torebke przez ramie, zeby jej nie nosic to ja zalozyla, przy kasie nie zauwazyli ze torebka z hali i miala ja za darmo ;)

Gość japonecCzkaka
Haha ale ja się dziwie skad ona miala te papierki :O musiala mnie sledzic na tym markecie :O