Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alciazałamana

Dzisiaj widziałam mojego byłego z dziewczyną

Polecane posty

Gość Alciazałamana

zostawił mnie 3 lata temu kłóciliśmy się i miał dość :( a dzisiaj ? wysiadał z nowego autka z łądną laską ładniejszą odemnie :( zazdroszcze mu teraz ma kase i ładną dziewczyne a ja ciągle sama :(

Gość Alciazałamana
macie jakies pomysly, zeby odbic go spowrotem i przejac jego majatek?

Gość okokokokoko
zabij go. To teraz nic nadzwyczajnego, zabija sie ludzi jak sie ich nienawidzi. MOwie calkiem serio

Alciazałamana zabierz się do pracy , facet się dorobił a ty od razu chcesz wrócić śmieszna jesteś

Gość Alciazałamana
mam do niego pierwszenstw, a na mloda siksa niech sie lepiej trzyma z daleka. To ja powinnam jezdzic w tym aucie, wydajac na ciuchy jego pieniadze

Gość oj straszne to
nie karmcie tego trolla

Gość matyldato1
co zrobisz, takie zycie

Gość a ile masz lat,?
A ile masz lat i ile byliscie razem?

Gość Alciazałamana
mam 23 lata i byliśmy razem rok :( on należy do mnie mam jego numer jutro napisze mu smsa

Widać że ta dziewczyna do niczego nie dojdzie sama w życiu tylko szuka frajera który będzie ją utrzymywał ona nie mam własnych wartości w życiu , czuje że kupiło jej by się bluzeczkę i by od razu dała d,,,,. Nie lubię takich lasek

Alciazałamana ale idiotka pusta myślałem że dziewczyny w tym wieku są normalne hahaha ale ty to totalny nie wypał

Gość Alciazałamana
Arek weź sie odwal frajerze nie wiesz co teraz ja czuje on był moim jedynym partnerem i pierwszym straciłam z nim dziewictwo więc teoretycznie należy do mnie i powinien o mnie dbać i kupować mi co zechce !

Ha ha ha co z tego śmieszna jesteś to że był pierwszym nie oznacza że musicie być razem , szanuj się dziewczynko bo jak sama nie będziesz się szanować to nikt cie nie będzie ja takiej kuli u nogi jak ty nie chciał bym mieć kobieto ty jesteś materialistką tylko lecisz na kasę , a facet to widzi i cię kopną w dupę żaden facet nie będzie chciał być z tobą jak tak dalej będziesz robić