Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bardzo szczera osoba

nie chce sie odkochiwac,jakies rady?

Polecane posty

Gość bardzo szczera osoba

wlasciwie jestem bardzo impulsywna, nawet tez zazdrosna osoba. od kiedy jestem ze swoim facetem staram sie to ukrywac jak moge, bo zdaje sobie z tego sprawe, ze przesadzam. wydaje mi sie, a moze "nie", ze mam naprawde cudownego faceta, ale jednak zaczynaja mnie wkurzac rzeczy ktore mnie na poczatku zwiazku ekscytowaly. jest bardzo wrazliwy, czuly itd. zawsze pieszczotliwie i romantycznie do mnie sie zwraca, mowi, darzy uczuciem. teraz jakos wydaje mi sie to wszystko jakies takie... feminin? nie wiem. mial czasem jakies wyskoki z kolesiami, ktorych nie negowalam, bo ja akurat musialam pracowac (moje wolne weekendy zawsze spedza ze mna). ostatnio zabalowal, nie odzywal sie pol nastepnego dnia ( bardzo dziwne u niego) i tak mnie to wkurzylo, ze od tygodnia chodze jakas podkurwiona, szukam dziury w calym, jego mile gesty, rozmowy itp po prostu mnie wkurzaja. jeszcze do ostatniej soboty bardzo go kochalam, a teraz wszystko mnie u niego wkurza. doszukuje sie nawet jakis pedalskich sklonnosci. jeszcze wczoraj cos gadalismy o horrorach to mowi, ze nie oglada bo sie boi? facet po 40? jejcia, nie wiem sama co sie stalo. w sumie nie lubie tego uczucia we mnie bo jest naprawde wspanialym czlowiekiem, ale co mam zrobic, zeby sie nie czepiac szczegolow?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować