Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalal

lalka baby born

Polecane posty

Gość lalalal

dziewczyny prosze o rade bo sie zgubilam :) jaka lalke baby born wybrac? w opisie jednej jest napisane ze ma funcke chipa,w innych nie, nie wiem -jaki najlpeszy model,z kaloszami ,bez? czy to te same lalki a akcesoria inne? kurcze ratujcie bo nie wiem? :tu sa 3 aukcje ,ktora lepsza? a moze inne wogole lepsze? 1) http://allegro.pl/baby-born-lalka-interaktywna-8-funkcji-nowosc-5793-i2827766548.html 2) http://allegro.pl/nowosc-baby-born-interaktywna-lalka-bobas-zapf-793-i2810917078.html 3) http://allegro.pl/lalka-baby-born-magiczne-karmienie-ubranka-kalosze-i2798974435.html

Gość ta z kaloszami
fajna

Gość deerreoriererere
mi tez sie podoba z kaloszami. od jakiego wieku taka lalka?

Gość ta z kaloszami
a czy dziecko lubi lalki? bo moja siostra też dostawała różne tego typu i każda lądowała w kacie, bo mała wolała samochody ;)

Gość lalalal
pisza ze od 3lat ,moja ma 2 latka prawie i tak sie zastanawiam,ale z drugiej strony wszytskie zabawki jakie ma sa glownie od 3lat!! w kazdym razie z checia poznalabym opinie mam ktorych dzieci maja takie lalki i oga cos doradzic, czy lalki sa te same? i wogole o co chodzi w tych baby born czy warto?

Gość lalalal
jakby jest to dla mnie oczywiste ze musi lubic, skoro szukam lalki :) corka lubi lalki, klocki i kuchnie i wlasnie te rzeczy ma dostac ,ale mam problem z lalka

Gość tak szczerze owiac, im mniej
gotowych programow ma laka i w ogole zabawak, tym wiecej polka do wyobrazni dla dziecka, wiecej sie rozwija. Ja bym patrzyla tylko na to, czy lalka ma mila buzie. akurta te 3 maja takie same, wiec wszytko jedno.

Gość ta z kaloszami
nie napisałaś, że to dla córki, więc mogło być np. dla siostrzenicy

moja ma ta z kaloszkami i bawi sie nią średnio ... cóż zależy od dziecka wydaje mi sie że ta z chipem jest najnowszym modelem nie jest łatwo ja obsługiwać tak małemu dziecku i córka mimo że ma ponad 3 lata potrzebuje pomocy aby lala zrobiła studiu czy płakała po karmieniu kaszką trzeba ja przepłukac porządnie bo moze zaschnac w środku i sie popsuć po kąpieli schnie dość długo bo woda sie sączy długo więc po kąpaniu dziecko nie moze jej wziąć do łóżka to z grubsza wady lali

Gość lalalal
mama klaudii - oo dziekuje za opinie:) dalas do myslenia :) corka uwielbia lale, ma 4 ale takie zwykle, jedna gra i tyle ,stad pomysl na taka lepszejsza, nie kupie jej kolejnej szmacianej ,bo po co?

szmacianki to nie ale możesz poszukać takiej co otwiera zamyka oczka , można dac smoka, założyć pieluszke i dac butle a do tego fajny wozeczek