Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kurara2807

Odchudzanie sylwestrowe 2012 :))

Polecane posty

Cześć dziewczyny mam zamiar w sylwestra stanac na wadze i zobaczyc 6-stke z przodu moja dieta trwa juz okolo 2 miesiecy lecz idzie straaasznie mozolnie ( mam duzo slabych dni, zwlaszcza kilkanascie przed miesiaczka jaki i po miesiaczcce ;D ) ,ale teraz mam zamiar ciut przyspieszyc . :) Jest ktos chetny zeby sie przylaczyc ? Do tego wymarzonego sylwestra ?

Gość holusia88
czyli chcesz schudnac jakies 6 kg? chetnie sie dolacze tez mam taki cel tylko ciezko mi sie zebrac zeby zaczac:-)

Gość holusia88
tak nawet bardzo skutecznie, kiedys schudlam 27 kg w 5 miesiecy:) potem trzymalam wage ale po urodzenia dziecka zostalo mi 6 zbednych kg i musze sie ich pozbyc:)

Gość holusia88
moze nawet w ciagu 4 miesiecy ale to byla ostra dieta

To super ,ale przed ciaza odchudzanie to jednak co innego watpie ,ze teraz udaloby mi sie az tyyle schudnac no coz ..wlasnie obudzila mnie moja kochana pociecha i nie moge zasnac .

Gość holusia88
ja przed ciaza wazylam 58 kg, w 9 miesiacu wazylam az 95 kg, po wyjsciu ze szpitala wazylam juz 73 kg, teraz waze 65 kg i chcialabym chociaz to 5 kg zrzucic... ja mam silna wole i zaparcie wiec jak mam cel to sie uda a na sylwestra wybieram sie na bal wiec musi sie udac

oczywiscie ,ze sie uda :) dobrze ja juz po pelnowartosciowym sniadanku i serii cwiczen z rana ,o 13 planuje kolejny posilek jakas mala bombe witaminowa :)

Gość holusia88
ja mam w tym problem ze nie jadam sniadan... pierwszy posilek jaki jem jest ok godz 15 i nie dam rady wczesnie. ale za cwiczenia tez sie zaraz wezme, w jakim wieku jest twoja dzidzia?

ohh meczacy dzien, 13 miesiecy dzis mija :) a twoje malenstwo? wyczytalam gdzies dawno temu ,ze przez pierwsze 6 tygodni diety nie nalezy jesc sniadania ,ale pierwszy posielek powinien byc popoludniu ,aby spalac tkanke tluszczowa ,a nie miesnie wiec nic zlego sie nie dzieje :)) ale nie wiem do konca czy to prawda

Gość Fabryka Formy
Szanowni Państwo Okres świąteczno-noworoczny to czas, w którym szczególnie zwracamy uwagę na nasze zdrowie i urodę. Chcemy przebojem wejść w nowy rok, dlatego wielu z nas podejmuje szereg bardziej lub mniej realnych planów, których celem jest radykalna poprawa naszego wyglądu. Prawda jest taka, że aby najlepiej przygotować się do sylwestrowej nocy powinniśmy zacząć dbać o nasze ciało z pewnym wyprzedzeniem. Warto więc kilka miesięcy wcześniej zapisać się do klubu fitness lub zacząć korzystać z pomocy trenera osobistego. Dzięki mobilizacji i motywacji do działania, jakiej są w stanie dostarczać nam trenerzy fitness, możemy w sposób płynny zrzucić zbędne kilogramy i w dobrej formie powitać Nowy Rok na jednym z sylwestrowych bali. Choć w zasadzie mało realne jest osiągnięcie zdecydowanych efektów w kilkanaście dni, to mimo wszystko warto postawić w tym okresie na sport lub pracę na siłowni. Poprawimy wówczas nasze samopoczucie i kondycję, dzięki czemu zyskamy pewność, że całą sylwestrową noc będziemy w stanie spędzić na parkiecie, a nie przy stoliku. Fabryka Formy Centrum Fitness