Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tlyson

Problemy meskie, czyli brak sensu zycia jako mezczyzna

Polecane posty

Gość Tlyson

a bliżej: prawictwo w poznym wieku, nienawisc do kobiet, depresja, nerwica, niespelnienie egzystencjonalne, seksualne, emocjonalne, uczuciowe, tożsamościowe. Jak mialem naście lat, niebylo sexkamerek a na żywo panowała nieśmiałość, nie przejmowałem sie tak b. i myslalem ze bede miec dziewczyne, ale dziewczyny niebyło, a mi nastało 22lata i niepokój, do tego dowiadywalem sie jak w gimnazjach one eksponują cycki i jak któryś niechce sexu to go zgwałcą, zacząłem rozpaczliwie poszukiwac sexu w necie, ale wychodzilo tylko cos jak sie poniżałem i kłamałem że mam mniej lat. Teraz juz nie mam sily sie poniżać czy ukladac strategii aby zaciagnąc którąś na sky, a jak powiem ile mam lat dostaje odrazu ignor. Zostałem 33letnim prawiczkiem. Jestem prawiczkiem 33lata, od 10lat każda mnie blokuje i mowi mi spadaj otrzymuje odesłania normalny niepotrafie byc juz od 8lat zamierzam zgwalcic niemoge byc ladny bo nie jestem szczesliwy kazda to dziwka co sie sprzedaje, zadna nic za darmo nie daje mimo ze płec kobieca zdewastowala mnie psychofizycznie to postanowilem spojrzec na nie pozytywnie, ale sp1eprzyly to niemoge sie wziasc za siebie bo jestem caly oskubany z kazdej pozytywnej mysli przez ten zatruwajacy ród kobiecy w dodatku nie mam siostry ktora by mnie pocieszyla, ani brata stalem sie obrzydliwy z powodu braku zaspokojenia w sensie całokształtu, sex milosc rozwoj zyciowy nie moge zadbac o siebie, stac sie silniejszy, bo gdy sie tak dzieje zaczynam zaraz sie denerwowac, niemoge zasnac niechce patrzec co jest modne co nie i cos robic dla kobiet zakupy drinki melanże niech sie orwy walą niech kobiety maja jakies podejscie niedziwie sie ze nie mam dziewczyny, bo wszystkie to dziwki, zachłamne, nie życie jest złe, tylko one niewszystko jest idealne, ale starczylby mi zwykły sex, nie sex pienieżny czy osiagany przez wyrwanie laski przez upijanie i komplementowanie jej, tylko sex w formie bliskosci, oferowanej z checi dania przyjemnosci, czysta postac milosci, KTORA KUREWKOM NIE PASUJE DO ICH CELOW ZYSKOWYCH niestety tak bardzo nierozumianej milosci przez płec kobiecą mającą jedynie cechy feministyczno zyskowe niewychodzilem z domu przez 10lat z powodu smutku, mimo to byłem w klubie, na dyskotece, w parku, nic to niezmieniło niepomoze mi podpowiadanie jak rozmawiac z dziewczynami, co robic po za domem, bo ja nic niechce po za zwykla przyjemnoscią od płci kobiecej, niech mi zaoferuje chociaz p1erdolone kino, pokaże mi że płec kobieca fajna jest, wtedy moglbym sie zmienic, miec z kim spać, ĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ bylem na wielu stronach towarzyskich, wszedzie albo małolaty oczekujące kreatywnosci albo kobiety oczekujące zamożności na dziwke nie pojde bo niechce placic, rodziny niechce bo zwyklej sexmilosci jeszcze niezaznałem chcialbym zeby mi jakas choć zaoferowała sex z checi dania przyjemnosci niemoge sie zaspokoic sexualnie jesli robie to z kobietą ktora mnie wykorzystuje za kase psycholog nie ma nic mi do powiedzenia pozatym co wiem, nie ma żadnych rad i wszystko skonczone widze że jako mężczyzna mialem byc tylko kolejnym pionkiem grającym o was, jestem wyprany przez to z poczucia własnej atrakcyjności miły chłopak już nie

Gość Wulgarny Waldemar
Masz pecha...nie trafiłeś na wartościowe dziewczyny lub je na dzieńdobry odstraszałeś swoją chcicą zamiast skupić się na ich osobowości. Jak tak dalej będzie to zostanie ci tylko rączka do...

Gość Tlyson
wiesz, podobno to kobiety lecą na osobowość, wiec to ja powinnem byc z tego punku interesujący

Gość der die das
leca juz sam Twoj stosunek do kobiet duzo mowi to nie przedmioty

Gość lachoń
hahaha jakos nie chce mi sie wierzyc zeby jakakolwiek kobieta byla toba zainteresowana poprzez pryzmat kasy i tylko tego oczekiwala. A wiesz dlaczego? Bo do bycia takim facetem trzeba miec najpierw jakies predyspozycje, jezeli koles jest zalosnym bublem z kasa to i takiego nawet zadna nie zechce. Takze nawet do tego sie nie nadajesz. Kurwa pretensje do swiata, ze zadna go nie chciala, a co cipo robiles jak miales 17 lat? Co czekales az dziewczyna ci randke zaproponuje? Najwyrazniej musisz byc nudny i nieatrakcyjny skoro zadnej nie przyciagnales. A sex? Po co ci skoro po minucie i tak skonczysz? Kup se sztuczna pochwe w necie z dostawa do domu i bedziesz miec to o czym marzysz- brak dziwek kobiet + cipa dla twojego kikuta

Gość Tlyson
co chcesz przez obwinianie mnie traktowaniem ich jak przedmiot powiedziec, że to płec oczekujaca wielbienia, oczarowywania ich, stawiania ich na piedestale, własnie o tym pisze, że uczje sie pionkiem dla ich celów, a ja nie jestem dla nich nikim szczególnym :)))

Gość Tlyson
widze że same rycerzyki broniace kobiet i podlizusy, co tu juz przeszli szolenie jak postepowac z kobietami

Gość qtaFON53staryPryk
czujesz sie pionkiem do ich celow...czyli czego konkretnie? Pieniedzy? To najpierw musialaby cie do lozka zaciagnac, a jak dotychczas ( jedyne 33 lata ) zadna tego nie zrobila, czyli o czym ty tu popierdujesz?

Gość picus glancus z ameryki
masz mentalnosc 13 latka, uwazasz ze rola faceta jest walka o kobiete i wlazenie jej w tylek, jak ty malo wiesz o zwiazkach az zal, w tych czasach obydwoje walcza o siebie, za duzo romansidel i harlekinow sie naczytales

Gość Tlyson
pisane jest tu jaki ja to widocznie nudny jestem i wrzucane mi jest że ja mysle ze poleci jakas na kase, moze przeczytaj osobo jeszcze raz tekst? ale ciekawe dlaczego nikt niepomysli o tym ze kobiety są nudne i nie mają nic do zaoferowania, tylko zaraz atak na mezczyzne, że ma złe podejscie przy utrzymywaniu że kobiety mają wspaniałe podejście.

Gość Tlyson
nie no orwa koles mi pisze ze uważam dokładnie inaczej niż napisałem, czy tu są jacys przekreceni kolesie tylko ?? bo w tej chwili to jest mi pisane na odwrot to co ja napisałem

Gość picus glancus z ameryki
w ogole koles o co ci biega bo nic nie czaje??? mowisz ze nienawidzisz kobiet, wszystkie chca cie wykorzystac, wszystkie to dziwki, wiec o co narzekasz? Z tego co mowisz to powinienes byc przeciez szczesliwy, ze cos takiego jak "te szmaty kobiety" ciebie ominelo i zyjesz sobie sam. Skorzystaj z rady, kup pochwe i po klopcie. A jak zle pojmoje twoj problem to napisz go w bardziej czytelny sposob

Gość lachoń
"wrzucane mi jest że ja mysle ze poleci jakas na kase" xxx twoje slowa z ktorych jasno wynika ze wszystkie tylko chca kase: "kazda to dzi**a co sie sprzedaje, zadna nic za darmo nie daje" "niedziwie sie ze nie mam dziewczyny, bo wszystkie to dzi**i, zachłamne, " "KTORA K**EWKOM NIE PASUJE DO ICH CELOW ZYSKOWYCH niestety tak bardzo nierozumianej milosci przez płec kobiecą mającą jedynie cechy feministyczno zyskowe" xxx x ochujales czy nie pamietasz co piszesz?

Gość Tlyson
no napisalem jasno, ze nienawidze tych p1erdolonych dziwek co chcą podjeścia do nich, a same nic nieoferują, a mi jakiś jeden i drugi coś wkreca, ze ja np mysle ze na kase polci, ja mam 33lata i wiem jakich to panów z gestem lubią, juz takie 14tki, one chca tylko czuć sie jak ksieżniczki

Gość lachoń
a co jest dla kobiet zyskiem jezeli nie milosc? bo ty twierdzisz, ze nie milosc. Wiec kasa

Gość Tlyson
chodzi mi o to że każda korzyści chce jakiś, czarowanie, rozbawianie ich, wchodzenie w ich gierki, a kase kosztuje np romantyczność czy miejscówka, wrzuć troche głębsze myślenie

Gość lachoń
tyv sam sobie zaprzeczasz. Mowisz ze wszystkie sa zachlanne, wszystkie leca na kase, zadna nic nie daje w zamian, to po cholere szukasz jakiejs? haha w dodatku te teksty, ze ty masz 33 lata i nie zamierzasz nikogo obdarowywac...zalosne. Wydaje mi sie ze to nie one ale TY jestes zachlanny, pazerny i poprostu...prymitywny. Dla ciebie pieniadz jest wartoscia nadrzedna ale kobietom przypisujesz ta ceche, twoja wlasna z reszta. Nie ma NIC zlego w mezczyznie, ktory obdarowywuje swoja kobiete, stawia kolacje czy kupuje kwiaty, w tych czasach to norma, dla kobiet taki facet jest bardziej meski, a dla faceta jest to przyjemnosc i duma, ze moze cos dac, ze MA co dac swojej kobiecie. Ale ty jestes malym zydkiem co to suchara by babie zalowal. Zalosne

Gość Tlyson
KURWA NIE NA KASE LECA TYLKO NA KORZYSCI ROZNE, MIESZKANIE, AUTO, KINA DRINKI KOLACJE KWIATY POZYCJA SPOLECZNA

Gość lachoń
jezeli kwiat to taki wydatek to kurwa sorry... a jakie ty masz inne wydatki? z rodzicami pewnie mieszka, dzieci nie ma, a szkoda ci na jakis drobiazg dla kobiety? We wszystko trzeba zainwestowac, nigdy nie ma nic za darmo. A jezeli ty sobie ubzdurales, ze bedziesz musial codziennie, przez pol roku zapraszac do drogich restauracji, bukiety roz, diamenty, zeby po tym czasie dopiero dostac moze calusa, to jestes smieszny. Ale to jest typowe wyobrazenie prawikow, ze zwyklej znajomosci z kobieta zawsze tworza mega problem nie do przejscia i wszystko wyolbrzymiaja. Nie trzeba na kazdej randce wydawac pieniedzy, ale najwidoczniej ty nie znasz takich opcji ( jedynie te z podrecznika- restauracja,kino ), po za tym w tych czasach nikt juz nie bawi sie w polroczne randki a potem dopiero moze poczatek zwiazku. A tobie sie wydaje ze ty nic tylko bedziesz musial ja zdobywac, kupowac, dawac

Gość lachoń
NIE NA KASE LECA TYLKO NA KORZYSCI ROZNE, MIESZKANIE, AUTO, KINA DRINKI KOLACJE KWIATY POZYCJA SPOLECZNA x a mieszkanie i samochod to co to kurwa jest? wszystko ma zwiazek z pieniedzmi. Yyyy pozycje spoleczna? Kurwa nie no teraz to juz mi sie nawet gadac odechcialo. Kurwa koles przestan ogladac te amerykanskie filmy, bo psyche to ty masz juz doszczetnie zjechana. Jestes poprosty glupi, pusty i dziecinny. Radze dorosnac ( a wtym czasie uzywac sztucznej pochwy)

Gość PRZESTANCIE USUWAC MOJE PYTANI
smierdacy len. nie chce popracowac nad soba. nie widzi problem w sobie. nie, on jest w porzadku. to swiat jest zly, kobiety, ktore tylko chca...( uzupelnij) i masz gotowe wytlumaczenie dla swojego nieudacznictwa. Kurwa zrzucil wszystko na jakies chore bzdury, ktore sobie stworzyl nt kobiet w glowie). To ty jestes psychol idz sie lecz najpierw

Gość Tlyson
a po co tego kwiatka tak przechodząc do rzeczy kupujesz? ten drobiazg to jakas forma symbolicznej transakcji?, dla mnie to wyglada jak jakieś frajerstwo ze chlopak musi z jakimś kwiatkiem iść, a dziewczyna nic nie musi - jestem ktoś od noszenia kwiatków?? nastepnie mówisz, że trzeba zainwestować, wiec to chyba jakiś wysiłek jest, wiec, co to ma być, dziewczynie też mówisz że nie ma nic za darmo??

Gość Tlyson
o rety , nastepny skazujący meskość na wysiłek, czy każdy ma juz przeprany móżdzek i żyje dla wysilania sie dla płci kobiecej?

Gość edward miszczak
Kwiat to jest poprostu kwestia kultury. I nie na 1 randce tylko jak juz dlugo bylem z dziewczyna. Tobie sie nie podoba, ciebie matka inaczej wychowala to nie nos kwiatow, nikt cie nie zmusza. A inwestowanie- dla ciebie to w 100% pieniadze, a dla mnie to inwestowanie czasu, uczuc, pieniedzy? hmm no moze na paliwo do samochodu jak do niej jade, czasem jakies wyjscie. Ale ty faktycznie jestes glupi az dziw ze 33 latek moze byc taki niedojrzaly.

Gość edward miszczak
ty jestes nieudacznikiem zyciowym serio, masz tak idiotyczne i infantylne poglady, ze nie sadze za jakakolwiek kobieta zechce z toba byc. Wina lezy tylko po twojej stronie, masz cos z garem

Gość Tlyson
myslisz ze ja niebylem wychowywany w obyczajach ze dziewczynom sie kwiatki nosi, kleka oswiadczajac sie, TYLKO ZE JA SIE NIE GODZE NA TAKIE OBYCZAJE BO NIE JESTEM SPOLECZNIAKIEM JAKIMS SPRZEDANYM OBYCZAJOM

Gość Tlyson
niedziwie sie ze mamy jawną dyskryminacje mezczyzn np w wieku emerytalnym, jesli tak mają mezczyzni przeprane móżdzki, pewnie wszyscy chetnie spiewają piosenke kobietom sie należą kwiaty :)

Gość Yrena Cipecka
to se wez drugiego faceta, wlasnie sobie sam odpowiedziales mutancie spoleczny mozesz byc jedynie gejem

Gość Tlyson
ta mutant spoleczny bo niechce kwiatka dac dziewczynie, bo dziewczyna musi dostac kwiatka zeby pokochała

Gość lh jhv; smz
brudas wylize ci tyleczek, zrobi fissting, a potem ty sie mu odwdzieczysz mmm...bedziecie mieli cudowne zycie erotyczne i to bez tych ceregieli z kwiatami