Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwefwe

prosze o pomoc-wozek!!!

Polecane posty

Gość fwefwe

mamy- nie umiem kupowac, wybierac. pomozcie. pokazcie jakąś fajna spacerowke do 350 zl na allegro, bo ja sie tam gubie ;_/

Gość to i moze i ja dolacze
radze tak sie nie sugerowac.ja zrobilam tak,ze poszlam do sklepu poprobowalam,zapisalam cene i model i szukalam.musisz sama zobaczyc czy wygodny i wogole

Graco miałam - super wózek - zastrzeżeń brak :)

Gość najlepsza spacerówka jaką miał
to własnie ten polski wózeczek ORINOKO firmy Euro Baby: http://allegro.pl/super-wozek-spacerowka-orinoko-lolek-i2807017126.html jest wysoki, lekko się prowadzi i tani, byłam z niego bardzo zadowolona. Teraz mam CHICCO MULTIWAY http://allegro.pl/wozek-spacerowy-spacerowka-multiway-chicco-bonusy-i2810792027.html kupiłam używany, też jest fajny ale za tą cenę miałabym ten właśnie Orinoko, który niczym nie odstaje od multiwaya a chyba nawet jest lepszy. Zwróć uwagę na pałąk, który jest wygodniejszy w orinoko a także kółka które w obu wózkach są dość duże idealne na nasze dziurawe chodniki z tym, że orinoko ma nieco weższe oponki i bardziej zwrotne koła od multiwaya.

co jeszcze, folia przeciwdeszczowa lepiej osłania dziecko w orinoka bo jest dopinana do budki, natomiast w multiwayu jak dla mnie jest za krótka bo co z tego, że przykrywa cały wózek jak przy nóżkach brakuje aby dobrze dziecko osłonić.

Gość L.klementyna
A konkretnej Typowa spacerowke, czy raczej typ parasolka ? Duże male koła, z taka bez taki Na dłuższe spacery czy tylko taka koło domu, mały będzie w niej spał czy tylko taka przewozowe?

jedyne co jest lepsze w MULTIWAY to stelaż bo jest bardziej masywny. Nie polecam wózków, które mają malutkie kółeczka, no chyba że do jazdy po galeriach i takich z pojedynczym tylnim kołem. Szybko jest rozklekotane.

Gość polla303
Orinoko jest fajny.

Gość polla303
Tez szukam spacerówki tylko że na wiosnę bo teraz woże w takiej większej, tylko czy te małe kółka naprawdę sie sprawdzaja?

kółka takie jak w orinoko i MULTIWAY sa najlepsze bo mają średnicę ok20cm to jest dużo jak na lekkie spacerówki. Ja też po mojej wiosce jeżdzę jeszcze wózkiem na pompowanych kołach od zestawu 3w1 ale do miasta i na wiosne, lato i jesień polecam te właśnie wózki :)

Gość fwefwe
dzieki podoba mi sie caretero. czy moze ktos go ma? cena niska, ale nie wiem, czy to w tym momencie zaleta?