Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TO CHYBA ZARTY

Chlopak postawił mi warunek

Polecane posty

Gość TO CHYBA ZARTY

Jestem z chlopakiem od 2 miesiecy, domek na sylwestra z rodziną mam wynajęty od 3 miesiecy wystraczy tylko uiscic oplate, mój chlopak wczoraj zaproponowal mi zebysmy sylwestra spedzili razem. Powiedzialam mu jak sprawa wygląda, a on postawił mi warunek ,,ja albo rodzina". Staralam sie mu to wytlumaczyc ze ja juz nie moge zrezygnowac z domku, ze zabrac też go nie moge bo jest określona liczba osób, ale to jak grochem o ściane. Informację przyjmuję dopiero gdy usłyszy to co chce usłyszeć. Jak mam do niego dotrzeć?

Gość jhkhgj
licealista czy gimnazjalista ? powiedz mu : każesz mi wybierać?! między Tobą a rodziną ? śmieszny jesteś i w dupie to miej.

Gość TO CHYBA ZARTY
Skonczyl juz szkołę, ma 24 lata. Powiedzial ze robi to z miłości.

Gość max79
Wiesz co najpierw pytanko ile masz lat

Gość 5235235
Tzn. jedziesz z rodzicami na Sylwka, a chłopaka olewasz? Kiepsko... Ja bym wolała być z facetem niż przyklejona do rodziców. Nie musisz przecież z nimi jechać, niech bawią się sami, a wy sami. Ciekawe jakby on powiedział, że z mamusią coś robi na sylwestra i nie możesz być, bo nie ma już dla Ciebie miejsca?

Gość jhkhgj
z miłości ? hahah idiota :D

Gość jhkhgj
ale oni są 2 miesiace dopiero..:) a wyjazd był weczśniej ustawiony, nie umiesz czytać ze zrozumieniem ?

Gość kiiixx
Też bym się wkurwiła na jego miejscu. Co to w ogóle za chory związek że mu mówisz że już miejsca dla niego nie ma?

Gość rym cym cym
z miłości? tzn.ze tak cie kocha ze tesknic bedzie i nie wyobraza sobie 2 dni bez ciebie?;) to ładnie z jego strony;) ale stawianie pod sciana i przymus wyboru nie swiadczy o miłości. to egoizm i chęć spełnienia własnych zachcianek.

Gość MAREK.SKWAREK
2 miesiące to długo. Nie dziwiłbym mu się, gdyby po tym Sylwestrze z nią zerwał. Laska postępuje nie fair. Jedną osobę zawsze da się wcisnąć, można zabrać dodatkowy materac czy coś.

Gość TO CHYBA ZARTY
Nie z rodzicami, z rodziną z zagranicy. Nawet jeśli by tak powiedzial to ja nie kazalabym mu wybierac miedzy mna a rodziną.

Gość jhkhgj
dla mnie gruba przesada, 2 miesiace to prawie zaden zwiazek i tyle.

Gość Kopnij go...
W dupsko ... Potem zawsze będzie Ci stawiał warunkia albo cos tam albo koniec!stać Cię napewno na osobę ktora nie mysli tylko o sobie

Gość rym cym cym
"przykro mi jacku, tez chcialabym spedzic sylwestra z toba,ale wyjazd z rodzicami ustalony byl juz dawno i tego nie zmienię. mozemy wyjechać na jakiś wspolny zimowy weekend w styczniu..."

Gość jhkhgj
jeśli teraz kaaze Ci wybierac to co bedzie potem :D

Ciekawe czy tak samo byście śpiewały gdyby facet wam powiedział że już umówił się z kumplami/rodziną i miejsca dla was nie ma. :D:D:D:D Byście na kafe wylewały żale i straszyły go rozstaniem. :D

Gość rym cym cym
noo. z rodziną.. marek skwarek - 2 miesiace w związku to ważne dla 15latkow chyba:P

Gość jhkhgj
maximus mow za siebie

Gość Kopnij go...
No tak moźe troche glupio ale są ze sobą 2m dopiero a kumple to nie to samo co rodzina

Gość Bezsensuwszystko
warunek postawił to rzeczywiście głupio, ale Ty głupio postąpiłaś mówiąc że nie ma dla niego miejsca. Zgodzę się z kimś wyżej, że na pewno dałoby się ulokować dodatkową osobą w domku. Gdyby Ci zależało na tym związku, to na rzęsach byś stanęła, by spędzić z nim Sylwka i zabrać go. A autorka sama chyba musi mieć 15 lat, skoro tak się rodziców boi i nie chce zabrać faceta