Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allle jaja alle jaja

Praca w ochronie Solid - ogłoszenie :D

Polecane posty

....... Konwoje, grupy interwencyjne. Zachęcamy do aplikowania osoby posiadające aktualne orzeczenie o stopniu niepełnosprawności oraz o schorzeniach specjalnych! :D

Kolejne jaja: Doran security - pracownik ochrony, stawka 6,00 zł - 7,00 zł / stawka godzinowa (Brutto). Czyli netto to jakieś 5 złotych. 5x186 godzin=930 zł. Skrajne ubóstwo. 300 zł poniżej najniższej krajowej. Złodzieje jakby mogli, to by jeszcze kazali ludziom płacić, za to, że mogą być u nich niewolnikami. Wszyscy porządni Polacy powinni wyjechać z Polski i zostawi ć za sobą bomby z zapalnikiem czasowym. Ci żydzi i polactwo, co wykorzystuje swoich rodaków wyleciałoby w powietzrze i można by wrócić do czystego kraju.

Gość max79
Smiesza mnie takie ogloszenia przyjme do pracy w ochronie osoby ze stopniem niepelnosprawnosci lub emeryta reciste do ochrony czego pytam??!!! Paranoja

Gość max79
U mnie w miescie jest taki sklepik monopolowy 24h a w srodku siedzi pan ok 70 czesto drzemie dziwny ten kraj i to jest wykwalifikowany pracownik ochrony jakies jaja

Gość max79
Tak apropo jestem pracownikiem ochrony z licencja2 ale naszczescie awansowalem i robie projekty zabezpieczenia obiektu ale swoje przeszedlem i wiem co to jest praca w ochronie za glodowa stawke a jeszcze jak masz rodzine to tyle nadgodzin lapiesz ze jak przychodzisz z pracy to dziecko mowi mamie ze jakis pan przyszedl bo cale dnie cie nie ma w domu!!!! Paranoja

Gość max79
Nikogo do dyskusji?

Gość woda z S.A. tura TORA
ile płacą? :D

Gość max79
Teraz czy wczesniej a przykladowe stawki masz wyzej

Gość ffgfffffg
ta...dokladnie.U mnie na duzym samie chodzi taki ochroniarz co ma zdeformowana reke.... wspolczuje panu bo to niepolnosprawnosc no ale ludzie....to jakies jaja

Gość max79
Tak ale pracodawcy oplaca sie zatrudnic taka osobe bo ma ulgi nie placi skladek tylko czy to sie liczy sztuka czy taz fachowa i sumienna praca nieraz jak jezdze na kontrole w firmie to naprawde plakac sie chce co za ludzie pracuja w taj branzy.!!