Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malgorzatam.8019

Co i jak kupowac aby nie ucierpial budzet domowy a dziecko mialo prexent

Polecane posty

Gość Malgorzatam.8019

Witajcie Zadko radzę sie na takich forach, ale teraz to nie mam w sumie kogo. Sytuacja wyglada nasteoujaco Przez ostatnie lata b. dobrze nam sie wiodlo przede wszystkim ze wzgl. Na prowadzenie firmy przez meza Mamy 3 chrxestnice. Od poczatku roku na okazje typu urodziny, dzien dziecka i bez okazy wydalismy na,prezenty 1500zl Przed nami jeszcze święta juz czesc prezentow kupiona. Nigdy nie zalowalam na te dzieciaki bo,kocham maluchy,ale moj maz zawsze zloscil sie za te prezenty gdyz jest dosyc skapy, lubi oszczedzac. Od stycznia nasza sytuacja ulegnie zmianie. Maz jux zamyka dzialalnosc, przez kolejne pol roku bedzie zajmowal sie remintem domu i nie bedzie pracowal. W styczniu rodzi sie takze nasze pierwsze dziecko. Niepodejmowanie zatrudnienia przex meza ( czesciowo spowodowane choroba ) oraz wydatki na dziecko uszvzupla nasze oszczędności do tego remont. Maz stwierdzil ze nie przyjmujemy zaproszen ba zadne urodziny i,w calym roku nie kuoujemy zadnych prexentow, ze bedziemy miec swoje dziecko i nikt na nie nie będzie przeznaczal takich kwot jak my Moj maz w tamtym tyg juz wyrazil raz glosno swoje zdanie przy innych i zaczela sie burza, Ja nie umiem kupowac tanich prezentów bo zawsze wydają mi sie niewlasciwr, zle itp... Czy mozecie podpowiedziec co kupowac dla 8,6 i 2 latki tak aby podarowac cos a nie uszczuplic budzetu za mocno

Gość JEAN-dar-M de Funes
cóż moze zabierzcie chrześnice hurtem na kabaret? bedzie KUPA smiechu ;)

Gość dla 2 latki
moga byc np duze puzzle, rozne ukladanki, ksiazeczki jesli lubi, akcesoria do rysowania/malowania- te rzeczy kosztuja grosze a dziecku sprawia wiele radosci.

Gość giwerka
Nie rozumiem czym się przejmujesz. Było Cię stać to kupowałaś, teraz Cię nie stać więc nie kupujesz. Moim zdaniem wystarczą puzzle, książka, jest wiele fajnych gier planszowych. Poza tym dla mnie to przesada kupować prezenty chrześniakom na wszystkie okazje.