Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśkaaa

a może lipiec sierpien 2013 ;-)))

Polecane posty

Gość aśkaaa

hej staram sie 1 cykl o 3 dzidzie mam 2 synkow 8 lat i 4 ;-))) i czas na 3 dzieciaczka mam cykle co 26 dni i własnie za 4 dni testuje staranka były od 8 dc do 13 dc

Gość L.klementyna
Wpadnie na nasz temat, niektóre tez testują za kilka dni :)

Gość aśkaaa
a jak was znalesc?

Gość L.klementyna
Starania czas rozpoczac sierpień wrzesień Nie mogę wyleci linku :(

Gość Hancia :)
Witaj autorko.Ja też czekam na test.Jutro mam termin @ więc myślę że w niedzielę zrobię test jak nie dostanę.Mam już synka który w styczniu skończy 5 lat.

Gość aśkaaa
hancia ja jeszcze 4 dni do @ narazie czuje jak mnie cos tam zakuje jakis jajnik i czuje czasem kłucie w piersiach ;-)

Gość aśkaaa
dodam jeszcze doszedł nowy obiaw ciazy jak doprawiałam sos to nie mogłam zniesc zapachu MAGGI masakra

Gość aśkaaa
allllloooo jest tam ktoś ???/

Gość malinowaaa
hej. Jak się uda to może sierpień:) ale jeszcze nie wiem, czekam czy okres się pojawi, jeszcze pare dni.

Gość Lilou_28
Ja mam termin na 24 lipca :) Wczoraj widziałam bijące serduszko:)

Gość malinowaaa
Lilou_28 gratuluje! To Twoje pierwsze dziecko?

Gość malinowaaa
co tu taka cisza? :(

Gość Lilou_28
ciaza druga,ale dziecko bedzie pierwsze:)mam nadzieje ze tym razem bedzie ok...na razie to7 tydzien wiec do euforii mi daleko:)

Gość malinowaaa
rozumiem:( to przykre. Musisz być dobrej myśli,że tym razem będzie wszystko dobrze. Ja nawet jeszcze nie wiem czy się udało-test dopiero za parę dni, tak bym chciała już wiedzieć.

Gość aśkaaa
dzie dobry mamuski ja jeszcze 4 dni dzis 23 dc a testuje w pon wtorek dam znac jak by co

Gość Lilou_28
No i oczywiscie nic nie może dziać się bezproblemowo. Ja juz chyba jestem skazana na problemy w ciąży. Dostałam plamień i nakaz leżenia plackiem. Nastawiam sie na najgorsze :((((

Gość czemu to wszystko
Kochana trzymaj się będzie dobrze! Zobaczysz! NiekiedY występuja takie plamienia. U mnie też nie jest kolorowo jutro zaczynam 16tc ale Ciągle coś i też praktycznie non stop Leze nic nie robię. Ściskam Cię bardzo mocno! :*

Gość Lilou_28
Nie no wiem, że trzeba myśleć pozytywnie. A Ty jesteś na zwolnieniu od początku? Ja nie wiem co robić. U mnie zwolnienie oznacza najprawdopodobniej wylot z roboty a my właśnie zaczynamy budowe domu. Załamka normalnie :)

Gość czemu to wszystko
Pewnie zaraz jakieś panie zechcą mnie zjechać ale nie pracuje zostałam bez pracy we wrześniu. Ja na ostatniej wizycie się dowiedziałam że mam twardą macice Pewnie głównym powodem tego był ogromny stres:( i mam takie uczucie co jakiś czas jak bym miała dostać miesiączke ale nie jest to ogromny ból ale czuje jak cmi:( ech:( a ostatnia ciążę dlaczego straciłaś jeśli nie chcesz to nie pisz i przepraszam jak uraziłam:(

Gość Lilou_28
Nie znam powodu. Po prostu nagle dostałam krwotoku i było po wszystkim. Zmieniłam lekarza i szczesliwie trafiłam na taka babke która nie czekała na kolejne poronienie tylko od razu dała mi profilaktycznie duphaston oraz clexane i acard. Zrobiła mi tez mase badan. Na szczescie wszystkie wyszły dobrze wiec tamto wydarzenie potraktowałam jako wypadek przy pracy. Czasem tak sie po prostu zdarza... Ale nie chciałabym drugi raz tego przejsc... A moge spytać jakie Ty masz problemy z ciążą?

Gość czemu to wszystko
twarda macica również biorę duphaston. Często tracę nadzieję:( ale Leze Ciągle widze że jak się bardzo stresuje to pobolewa mnie jak na miesiączke oczywiście nie tak mocno ale czuje wtedy pomaga No spa.

Gość Joannnna.
Cześć dziewczyny, czy mogę dołączyć? Mam termin na 9 lipiec. Jestem na początku 9 t.c. :) Widziałam już bijące serduszko :) To moja pierwsza ciąża. Strach miesza się z radością :) Pozdrawiam przyszłe mamy :)

Gość Lilou_28
Ooo ja mam dokładnie tak samo z tym stresem. Natychmiast mnie boli. Ja myślę ze tylko spokój nas uratuje:) Moja mama czesto powtarza że co ma być to będzie. I chyba ma racje. Mam nadzieje ze jest nam pisane donosić:) Ciekawe czy jest na forum jeszcze jakas dziewczyna z terminem na lipiec sierpien:)

Gość Lilou_28
Joannna witamy na pokładzie:)

Gość Joannnna.
aśkaaa trzymam kciuki :) Ja miałam przeczucie od samego początku, że się udało no i miałam takie kłucia w jajniku :) w 28 d.c. wyszła mi już druga kreska bledziutka i już wiedziałam :) Powodzenia wszystkim staraczkom i tym co juz zaciążyły:) Męczą mnie dziś od rana strasznie mdłości i odrzuca mnie od mięsa, ale widocznie tak ma być i nie ma co się użalać :)

Gość czemu to wszystko
ale Ją nie potrafię się nie stresować:( No niestety Ja się nie zaliczam do tego topiku ale postanowiłam napisać do Ciebie:):*

Gość Joannnna.
Lilou_28 witam :) A bierzesz np. luteinę/duphaston? Mi lekarz przepisał profilaktycznie luteinę 2x1 bo miałam w 5 t.c. plamienia ale już minęły i ciąża na usg jak na razie rozwija się prawidłowo. W 8 t.c. Dzidziuś mierzył 15mm. Trzymam kciuki :) Sama staram się nie stresować i nie mysleć o złych rzeczach.

Gość Lilou_28
Biore duphaston, najpierw 2x1 tabletke a teraz ze wzgledu na plamienia 3x dziennie po 2 tabletki. Moj maluch ma 8,5 milimetra:) Skąd jesteście dziewczyny? Ja z łodzi.

Gość Lilou_28
Halo halo! Co tu taka cisza? :) Jak dzisiaj samopoczucie dziewczyny? A może którejś wyszedł pozytywny teścik?

Gość aśkaaa
hej dziewczyny dziś 24 dc okres mam mieć do 5dru czyli za 3 dni czuje ze dopiero piersi teras dają znać a i klucia w jajnikach więc albo albo