Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja, matka...

Dopiero teraz dociera do mnie co stracilam...

Polecane posty

Gość Ja, matka...

Mialam czas z dzieckiem, spokojne chwile w domu, gotowanie obiadkow, zabawy, swieta, weekendy z rodzina... A teraz? Nie mam nic. Praca pochlania wszystko. Pracuje kiedy inni ludzie maja wolne.! nie mam zadnych weekendow swiat. Chodze zmeczona nie chce mi sie upiec ciastek z dzieckiem czy zrobic wieksze porzadki. Chodze niewyspana, zmeczona, wsciekla... Mam dosc! I marze aby byc znowu kura domowa i tak tym kurom domowym zazdroszcze...!:(

Gość adaddadsada
Spoko, oddaj mi swoje stanowisko i pensję, a ja tobie jęczenie dzieciaka i zabawianie go gdy próbuję ugotować czy pozamiatać. A, bierz moje długi, jeśli chcesz. ;D

Gość Ja, matka...
Ja tez chcialam sie wyrwac z domu... No i sie wyrwalam...:/

Moze to zalezy od pracy... Ja mam taka, ktora czesto wymaga u mnie siedzenia przy kompie w sobote czy niedziele, bo terminy gonia i nie moge odlozyc czegos na pozniej. Ale tez czesto mam mniej pracy w ciagu tyg i moge tak sobie ulozyc czas pracy, zeby pobyc z rodzina, jak nie w weekend to w tygodniu.

To pracujesz 7 dni w tygodniu łącznie ze świętami...? Przeważnie ma się całkowity czas dla dziecka w weekend. W tygodniu wiadomo większość dnia to przedszkole,szkoła,praca i zaraz noc,więc nie za wiele czasu,ale jednak zawsze coś.

Ja nie tesknie za staniem przy garach, piec nie umiem:P Moje dziecko robi to ze swoja babcia, ja jestem totalny antytalent kulinarny. Ale nie mozna miec wszystkiego:D

Gość oj tam...wrocilabys
do domu i za niedlugi czas byc zateskniła za pracą

Gość Ja, matka...
Nie wiem czy bys chciala moje stanowisko i pensje jak ja pracuje przy sprzataniu budynkow i to najczesciej wtedy gdy sa zamkniete wiec nocki., weekendy itd. A pieniadze echhh szkoda gadac...

Gość Ja, matka...
Nie pracuje siedem dni ale weekendy praktycznie kazdy jeden. Wolny mam np. Ponieszialek czy tam wtorek. Dziecko w przedszkolu pol dnia, wraca to obiad jakas chwila dla niego i do pracy. Maz pracuje calymi dniami wiec prawie sie nie widujemy. Wspolne wyjazdy? Zapomnij! Swieta? Wiadomo ze BozeNarodzenie czy Wielkanoc sa wolne ale nie mam tak ze kilka dni wolnych z powodu swiat, przewaznie sa to nie wiecej jak dwa dni. I dalej do roboty zmeczona jak diabli:/