Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gugunia

Zmniejszenie piersi ;/

Polecane posty

Zastanawiam się nad operacją zmniejszenia piersi. Nie są jakieś ogromne, ale często czuję przez nie duży dyskomfort. Co o tym sądzicie? Dodam, że jedynie koszty są wysokie, ok 9 tyś.

Pod jakim względem? Jest boleśniejsze czy jak? Bo na zmniejszanie jeszcze można próbować w NFZ żeby opłacił ale na powiększanie chyba się nie da.

Jesli naprawdę są ciężkie i przeszkadzają zrób to, ale nie dla fanaberii, znajoma zmniejszała biust pod jedną piersią brak czucia na bliźnie, mówią ze to normalne, więc wybieraj albo większe piersi bez blizn i z czuciem całego ciała. Wszystko ma swoje konsekwencje.

11:42 [zgłoś do usunięcia] Gugunia Pod jakim względem? Jest boleśniejsze czy jak? Bo na zmniejszanie jeszcze można próbować w NFZ żeby opłacił ale na powiększanie chyba się nie da." Nie wiem bo nie powiększałem ani nie pomniejszałem:P.Po prostu twierdzę że powiększanie nie ma sensu:P.

Właśnie temu ty pytam by jak najwięcej sie dowiedzieć, a nóż (np. tak jak ty berta mi coś wiesz) się coś dowiem. Jakiś przeciwwskazań. Uprawiam dużo sportu, biegam, a to jest bardzo niewygodne, wielu ćwiczeń na brzuchu nie mogę wykonywać bo najzwyczajniej w świecie to boli. Mam bóle kręgosłupa ale jakoś nigdy nie zastanawiałam sie że to moze byc od nich.

Gość cwwd
Daj fotkę do oceny :P

Nie widzę potrzeby by ktokolwiek poza mna i moim chłopakiem je oceniał :]

Gość Sfrustrowana :(
Jeśli czujesz, że to koniecznie. Ale przemyśl tą decyzje