Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdzislawkrecina122343345456545

Czy da się znaleźć pracę w Polsce bez znajomości?

Polecane posty

Gość zdzislawkrecina122343345456545

Czy da się znaleźć pracę w Polsce bez znajomości?

Tak, da się. Za 6 złotych brutto. Netto, to jakieś 5 zł na godzinę.

Gość khkhkhk
zależy jaką pracę sesnownej i stałej raczej nie ale na smieciówki tak

Gość taaaaakajedna
ja taka zawsze mialam. i powiem ze nie widze roznicy dla siebie znajomosci, bez - to samo. i postawilam nawet na te znajomosci, a to ani zerstwo nie bylo. jak i bez znajomosci. taka roznica. chcialabym dostac prace, zeby byla zerowa ta praca. na razie wszystko ponizej. a czy mam na to szanse?no to mysle logicznie i zostaja mi tzw. inne rozwiazania. taka prawda. a czemu? i tyle :( to nawet nikt nie zapyta. czemu? po co... po prostu takie panstwo :(

Gość krrre
Da się, ale na ogół beznadziejną, chyba, że jesteś wybitnym specjalistą w jakiejś dziedzinie:((

patrzac na przyjecia w PLK to raczej nie da sie-nie bedzie kogo opieprzyc,bo trzeba miec wzglad na tatusia

Gość błożeszty
taaaaakajedna gdzie uczyłaś się polskiego? czytając tą wypowiedź nie zrozumiałam ani jednego zdania, choć trudno powiedzieć czy to były zdania

Gość takajednaosoba
a spadajcie ode mnie. gdzie sie czlowiek uczy jezyka? na kominie. idiotyczne pytanie. a czy ja jestem polonistka? i tyle. chce tylko napisac, ze wszystko mnie wnerwia. jakim prawem w ogole dzieja sie takie a nie inne rzeczy. a ta kafe to nawet chora na leb nie jest. ale kazde forum w polsce jest takie same. i ta menda adrenaNINA to ona wszystko ma ode mnie - no ja chyba normalnie nie wiem... to sie skonczy dla niej marnie. trudno. no a ja tylko 1 blad , ze myslalam, ze ktos doceni pewna osobe czy nazwisko. no to do jasnej cholery tym bardziej co ja tu robie. to se moge isc. no wiecie co... ale wy jestescie. no coz... wezcie i przeczytajcie sobie te Biblie od czasu do czasu. co macie z nia wspolnego zanim znowu zaczniecie oczerniac ludzi i nie wiem co jeszcze robic - szczuc ich Biblia. tyle :(

Gość ania jukil
mi się udało, ale ciężko było. po kilku miesiącach szperania w necie trafiłam na serwis http://top-ogloszenia.net/Praca-11 i udało się :)