Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minia17890

pomocy!!!

Polecane posty

Gość minia17890

no więc od dłuższego czasu czuje dziwne ruchy w brzuchu to raczej nie jest ciaza bo zrobilam juz 17 testów ciążowych i byłby to jakis 5-6 miesiac ciazy... poza tym ruchy sa dosc wyrazne a leżąc na plecach nie wyczuwam "dziecka" w brzuchu... nie wiem czy to moze miec jakis z tym zwiazek ale w maju rok temu urodzilam dziecko pozniej w listopadzie mialam laparoskopie woreczka zółciowego przed zabiegiem schudłam 10kg i bardzo szybko po za biegu przytyłam prawie 20 nie trzymałam żadnej diety... moje objawy sa dziwne nie jestem w stanie dokładnie ich opisac, byłam u lekarza rodzinnego dał mi tabletki na jelita ale do konca nie pomogły bo nadaj czuje ruchy... jak cos zjem czuje jakbym cos miała pod prawym żebrem, od pewnego czasu tez czuje jakbym miała "spuchniete" podbrzusze do tego odkad mam te dolegliwości to moje miesiaczka zrobila sie krotsza i mniej obfita i mam pryszcze na twarzy , piersiach i rekach ropne nie chca sie goic i mam wrazenie ze bardziej wypadaja mi włosy ruchy tez sa bardziej wyrazne jak cos zjem i odkad to czuje to czesciej choruje, mam duzo flegmy nie wiem jaki to ma zwiazek ale pisze wszystko co zauwazyłam od tego czasu do tego rano przed wyproznieniem strasznie boli mnie podbrzusze...do ginekologa mam wizyte dopiero za dwa tyg bo niestety prywatnie nie mam pieniedzy... co to moze byc? czy to mozliwe zeby to byla ciaza mimo 17 testów zakupionych w aptece i do tego nie wyczułabym w brzuchu nic? przeciez jak czuje ruchy w dole brzucha i czasem u gory to by było dosc duze dziecko i musiałabym czuc tez ruchy po srodku.. dodam ze jestem dos otyła osoba i własnie zapomniałabym mam zwisajacy brzuch gruby i zauwazyłam ze pod pępkiem mam takie uczucie jakby mi sie ten brzuch w srodku rozdzielił na dwie czesci taka przerwe mam pod pąpkiem czy to normalne? prosze chociaz mniej wiecej napisac czego to moga byc objawy.. czy powinnam znow pojsc do lekarza rodzinnego czy poczekac na ginekologa zeby zrobił mi usg?

Gość nie chce mi cie czytać
rozeszły ci cie mięśnie brzucha i czujesz ruchy jelit.

Gość minia17890
o tym nie pomyslałam ale rzeczywiscie to mozliwe przeciez sporo przytyłam nie mam zadnego ruchu wiec mogłmy mi sie rozejsc te miesnie.. dzieki..

ja tez tak miałam ..teraz duzo ćwicze i jest zdecydowanie lepiej.

Gość minia17890
a jakie cwiczenia stosujesz?

na you tube jest sporo ćwiczeń na brzuszki .Codziennie staram sie trochę poćwiczyć i dużo spacerów.