Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taka jedna :)

Proszę o pomoc w przetłumaczeniu CV na Angielski.

Polecane posty

Witam Was serdecznie, jestem tutaj pierwszy raz. Piszę ponieważ mam problem. Obiecałam przetłumaczyć chłopakowi Mojemu CV na j. angielski jednak przeliczyłam się ze swoimi możliwościami. Nie jest tego dużo jednak mam z tym problem. Wiem, ze w Anglii inaczej ze szkolnictwem i innymi sprawami wiec nie dokonca się w tym orientuję. Problem jest tez w tym ze Moj chlopak jutro wyjezdza więc potrzebuję tego na JUZ!!!! CV wyslalabym przez Maila osobie, ktora chetnie by mi pomogla. Wszystkim pomocnym z góry dziekuję. Czekam na odpis.

Gość Steward ROD
uzyj tlumacza z gogla

Gość reerrrtrt
daj zlecenie na oferii

Gość reerrrtrt
swoją drogą to wczesnie twoj chlopak o tym pomyslal :O

Pomyslal, pomyslal to moja wina bo zwlekalam z tym za bardzo bylam przejeta jego wyjazdem, w koncu ucieka mi na dlugo.. ;( Zlecenie na oferii? hmm nie slyszalam, zaraz zobacze.

Prosilam tu o pomoc osoby ktore znaja Angielski. Gdybym chciala zlecic tak prosta rzecz to bym to zrobila. Widac, ze nie ma co liczyc na wasza pomoc, szkoda.

Gość no jeszcze czego...
no chyba masz cos z glową jak myslisz, ze ktos za darmo bedzie ci robil, ty nawet polskiego nie znasz, język angielski sie pisze z malej

Gość no jeszcze czego...
skoro takie proste to czemu sama tego nie zrobisz głąbie?

dla osoby ktora zna perfekt ang to chyba nie problem, ja owszem znam ten jezyk ale nie w stopniu zaawansowanym. Sadze, ze jezeli jakas osoba prosilaby mnie o pomoc to pomoglabym bez docinania. Nikogo nie zmuszam, nie namawiam do pomocy.. nie to nie. Poradze sobie jezeli dla was to tak wielki problem.

Gość mistress9
nikt ci tego nie przetlumaczy, albo przetlumaczy byle jak. zeby miec cv porzadnie napisane po angielsku i w angielskim stylu trzeba spedzic pare godzin. to nie jest tak latwo jak sie wydaje. nie mozna tlumaczyc slowa po slowie. ja studiowalam (licencjat, potem magister) i pracowalam w anglii i jak pozniej musialam tylko zaktualizowac moje cv i dopisac jedna prace i kurs to zajelo mi sporo czasu. no ale ja wysylam aplikacje na wysokie stanowiska, w miedzynarodowych korporacjach i organizacjach. wiec trzeba miec porzadnie napisane. obejrzyj tez stronki z angielskimi cv, zobaczysz ze strukturowo sie roznia od polskich.

Gość no jeszcze czego...
jestes bezczelna i tyle :) skoro to takie proste to sobie sama zrob a nie jestes bezczelna i żądasz darmowej pomocy i jeszcze mowisz, ze to takie proste, to sobie sama zrob

Gość gość
Moim zdaniem tłumaczenie cv na ostatnią chwile to niezbyt dobry pomysł. Jak ja szukałam pracy za granica, to cv i certyfikaty tłumaczyłam sobie u tłumacza przysięgłego http://tlumaczeniabydgoszcz.com.pl/. Moim zdaniem to najbardziej bezpieczna metoda. W biurze Z. Klaina mają świetnych tłumaczy angielskiego i niemieckiego.