Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie prowo, to życie:O

Dziewczyny, gdzie przechowujecie torebki?

Polecane posty

w szafie na wieszakach, na półkach?

Gość rgjhuifsergfurhk
tez mam ten dylemat. Najlepiej w jakies pudla wlozyc. Albo wieksze koszyki. Takie ktore mozna jeden na drugi ustawic Jak masz za duzo torebek.

Gość ile masz lat? moj facet tez za
w komodzie mam na nbie specjalną szufladę

no właśnie ja te, które używam, kładę w szafie na dole pod wiszącymi ubraniami, a te, które czekają na swoją chwilę wiszą na wieszakach. ale strasznie dużo miejsca zajmują:O

Gość kalambury pod poduchy
ja w swoim mieszkaniu mam garderobę pomieszczenie tylko na ciuchy 10m2 na dole mam półkę na buty na szerokości pomieszczenia a na polce ulozone sa torebki a mam ich sporo

z jakiej firmy lubicie torebki?

Gość er4t54
wow,ale bogaczki z was;p

Gość rytrtre
ja chodze caly czas z jedna torebka az sie rozleci i wtedy zmieniam na nowa. a mam cala mase innych torebek, ktorych w ogole nie uzywam, ale musza byc :P bo mala jakby byla potrzebna, rozne kolory, rozmiary itd. i te trzymam w szafce, upchane, takiej normalnej

Gość wgarde
w garderobie mam szafe waska pod sufit, zrobiona pod torebki i paski ,( przegrodki na 50 torebek) jeszcze calej nie wykorzystuje :D

Jako, ze posiadam jedna torbe, to bezczelnie wieszam ja na wieszaku na kurtki:D Specjalne sposoby przechowywania torebek??wtf?

ja mam chyba z 50torebek :) I mój facet kupił mi taki okragły hak do sufitu i "pelerynke", zeby sie nie kurzyły. Nie mną się przynajmniej. Wcześniej trzymałam w pudłach, alu musiałam upychać, wiec potem nie wyglądały za fajnie... exkjuzmi- ten problem zrozumieją tylko maniaczki torebek :)

ja mam dwie na co dzień- jasna na lato i ciemniejsza na zimę, jedna na wyjścia, taka mała, jedna listonoszka do wszystkiego, jedna taka, którą dostałam na prezent i nie podoba mi się, to wisi na wieszaku.

jedna fiorelli- ta, która mi się nie podoba, dwie jennifer z CCC, i 2 z ciucha, ale fajne, jak nowe.

ja mam sporo torebek najwięcej z zary, zdarzają się z wittchen'a, new looka, parfoisa - kiepska jakosc - chinszczyzna!!!!!! odrDZAM PARFOISA z lacoste, tommego hilfingera, etc ja duzo torebek kupuje za granica i z kazdej delegacji wrazam z ajkims dobytkiem

Jako, ze posiadam jedna torbe, to bezczelnie wieszam ja na wieszaku na kurtki:D Specjalne sposoby przechowywania torebek??wtf?

ja najwiecej mam benettona- z każdego wyjazdu do włoch jakąś przywożę :) Włoska firma Carpisa- też jest niezła i mam pare. Wittchena, Sisleya- po dwie sztuki. Pare niefirmowych i moja duma i chluba- prada:) Mój facet sie śmieje, ze ta prada to nasza inwestycja.

Gość kurde kogo to obchodzi
jakiej firmy macie torebki. Darujcie sobie te wyliczanki, bo to durnie brzmi. Pytanie było inne to ja odpowiadam. Torebkę taką co na co dzień tyram to wieszam na klamce od drzwi do pokoju bo nie mam wieszaka ani nie mam pomysłu gdzie indziej ją trzymać, a takie inne które trzymam na jakieś specjalne okazje (okacje które nie nadchodzą lub nadchodzą niezmiernie rzadko) to trzymam na specjalnie wydzielonej półce, żeby w razie jak cudem by była okazja to żeby mieć wszystkie w zasięgu wzroku żeby móc szybko zdecydować która kolorem lub fasonem będzie najlepiej pasować do stroju

ja nie mam tyle kasy na jakieś firmówki, ale ta Prada mnie powaliła:) ile za nią zapłaciłaś?

Ja wkładam torbę w torbę i nie zajmują dużo miejsca. Część trzymam w szefie, na najwyższej półce, resztę na strychu w torbie.

nie chodzi o wyliczanki chcialam sie pokierowac gdzie szukac nowej :) moja siostra mieszka w kopenhadze jej torebki to tylko prada diore i te sprawy jkos na mnie nie dzialaja choc mam jedna od niej od chloe na urodziny to moja ulubiona torebka

Gość porada za free
przechowuje na wieszaku

Gość u mnie jest tak__
ja podzielilam torby na letnie i zimowe, teraz wszystkie letnie schowalam do nesesera i polozylam na szafie w sypialni, zeby sie nie kurzyly i nie przeszkadzaly a jak przyjdzie lato to zmieniam, zimowe do nesesera a letnie wyjmuje i uzywam zaleznie ktora pasuje do mojego ubrania :)

ale moment- kalambury pod poduchy zadała pytanie jakie mamy torebki- to odpowiedziałam. A za Pradę dałam kuupę kasy- ale była moim marzeniem :)

Gość rgjhuifsergfurhk
No wlasnie. Pytanie nie bylo o tym jakich firm nosicie torebki. ... Tak jak juz wczesniej pisalam. Mozesz w jakis nawet ozdobny karton zaladowac. I postawic na szafie. Lub w szafie w jakies koszyki. Tak zeby nie wypadaly. Ja mam taki koszyk w szafie z torbami. A na nim kosz z bielizna. Mysle jeszcze nad jakims innym rozwiazaniem. Bo jednak wiele torebek jeszcze zostalo na ''zewnatrz''.