Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VictoriaVeccam

xtreme-mobiles - czy firma jest godna zaufania ?

Polecane posty

Gość VictoriaVeccam

znacie tą stronę ? zamówilam przez ceneo a teraz patrzę dostawa miesiąc firma Hong Kong. SZOK. Zawsze na ceneo było wszystko ok a firmy były z Polski :( Co teraz robić ?

Gość Mietek z Wrocławia
Obecnie jest dosłownie wysyp takich firm które wysyłają z Chin. Towar na pewno do Ciebie dojdzie, ale rozpieprzy się po góra dwóch miesiącach :P

Gość VictoriaVeccam
Dzięki :( Dobre i to że chociaż dojdzie :(

Gość Bryku12
a ja sie ciesze ze sa wlasnei takie sklepy.. zamiast placic posrednikowy ktory okrada mnie 40% mogę kupic towar bezposdrnio z chin, skad polski sprzedawca i tak wczesniej importuje.wole poczekac nawet miesiac nic byc okradzinym i miec cos za podowjna cene

Moja znajoma została w taki sposób oszukana więc przestrzegam. NIE KUPOWAĆ OD TAKICH FIRM KRZAK. Najlepsze jest to, że towar taki sam w Polsce znalazła 2zł taniej ale pomijając po co czekać miesiąc w nerwach ? Policja też wiele nie pomoże bo co zrobi w Chinach albo jakimś Tajwanie ;)

Gość nesticia1
sorry ale kto normalny kupuje po internecie? nie masz sklepow?

Gość Asia1982_
Kupiłam tam telefon i mogę powiedzieć że wszystko przebiegło jak należy. Obsługa - miły kontakt, wysyłka na drugi dzień, na towar długo też nie czekałam i jestem z niego zadowolona. Apropo samej firmy to z tego co widzę działa od dwóch lat. Czy dla Ciebie mimi każda firma "nie polska" to już podejrzana? Włascie to w Polsce jest najwiecej cwaniaczow. Ze swojego doswiadczenia moge napisac ze firma godna zaufania i sprawdzona, polecam!

Gość Martusia12
Ja jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie i kupiłam tam już dwukrotnie. Za pierwszym razem różową Nokię dla córki, kolejnym razem iphon 4S. Dużo taniej względem innych sklepów, jak Media Markt. Ja jestem zadowolona z produktów i przede wszystkim cen. Małym minusikiem jest czas oczekiwania, mógłby być krótszy, ale ogólnie na plus, zatem z mojego doświadczenia mogę polecić!

Gość kasiulek111
Również kupiłam w tym sklepie telefon i muszę przyznać że byłam zaskoczona czasem realizacji. Obsługa również stała na dobrym poziomie, miły kontakt. Dziewczyny możecie śmiało brać, ja się na tym sklepie nie zawiodłam.

Gość taiwka
Kupiłam Galaxy NOTE II, i przyznam że pośpieszyłam się nie czytając skąd idzie paczka. Trochę się sama na siebie zdenerwowałam, jednak ostatecznie Pan z obsługi rozwiał moje wątpliwości. Paczka doszła po 10 dniach. A teraz jestem szczęśliwą posiadaczką przepięknego Samsunga :D

Gość _Maja_
Kupiłam telefon, otrzymałam po 10 dniach, wszystko bez problemów.

Gość gostynka
Widzicie jak tutaj ludzie wynajęty marketing działa? Wszystkie te wpisy powyżej to fałszywce - zwróćcie uwagę na daty !

Gość joasia1981
Tez ostatnio tam kupilam. Raczej sklep bez zarzutow, ceny dosc niskie ale za to wysylka niemilosienie dluga. Ostatecznie po tym jak mi napisali "opóźnieniu niezależnym z winy poczty" przesyłka dotarła, jednak myślę że nie powinno to tyle trwać. Wysyłka jest zdecydowania za długa.

Gość Maple
Potwierdzam. Czas wysyłki zdecydowanie za długi. Sklep raczej dla cierpliwych.

Gość gość
kupilem tam pada do ps3 wysylka okolo 2 tygodnie opakowanie dosc oszczedne ale mimo to solidne roznica miedzy najnizsza cena na allegro a cena zakupu to 20 zl (+ na allegro placilbym jeszcze dodatkowe 10-15 za przesylke a tu byla za darmo) pad oryginalnie zapakowany, posiada wszystkie papierki, znaczki, w skrocie nie mam watpliwosci co do tego ze jest oryginalny w skrocie, polecam

Gość gość
Nie polecam czekam juz ponad 40 dni na zamówienie a sprzedawca twierdzi, że może to potrwać jeszcze miesiąc.

Gość gość
Długi czas oczekiwania, towar zgodny z opisem, polecam, mimo że w moim przypadki przekroczyli termin o 10 dni

Gość jarob
Nie polecam tego sklepu z całego serca od 14.08.2013 do dnia 17.11.2013 nie otrzymałem zamówionego telefonu. Jestem zwodzony nowymi terminami a gdy zażądałem zwrotu pieniędzy po opłynięciu wszelkich terminów (zgodnie z regulaminem sklepu) to piszą że ponownie wysyłają telefon przez innego przewoźnika. Firma wyjątkowo nierzetelna.

Gość maria1971
Na produkt troche dlugo czekalam.. cala bylam w nerwach.. ostatatecznie jestem zadowolona z produktu.

Gość gregor22
Produkt dostalem w ciagu 1,5 miesiaca od zlozenia zamowienia.

Gość gość
UWAGA, wszyscy co chcą zakupic towar ze strony XTREME-MOBILE to OSTRZEGAM !!!! ,ponieważ zamowiłam telefon ani towaru ani kasy na tyle byli beszczelni ,ze na ich strońce był numer tel a teraz jest skasowany zeby sie z nimi nie kontaktowac ,ludzie nie bądzcie naiwni i uwazajcie prawdobodobnie sprzedawaja chińska tandete ,ale ja im tego nie popuszcze moze kasy nie odzyskam ale tak zrobie zeby w mediach o tym trąbili ,to tylko kwestia czasu musze tylko w pewne zródła udeżyc ,pozdrawiam wszystkich oszukanych

Gość Ole22
Wlasciwie to teraz wszsytko jest Chinach produkowane. Ostatni kupilem Nokie Lumie oraz Samsunga Solida w Orange, a wlasciwie dostalem ze przedluzenie umowy i rowniez jest wszedzie napisane made in China, Wiec ze cos jest z Chin niekoniecznie znaczy ze jest to bubul, gdyz tam jest niemal cala produkcja - zaronwo najlpszej jakosci jak i najslabszej. Co do samgo sklepu nie mam zdania choc ceny niektorych produktow wydaja sie kuszace. Mam zamiar kuipic tablet wiec pomysle.

Gość gość
czekałam niemal 2 miesiące zanim towar doszedł, kontakt z obsługa przez cały czas był mizerny.

Gość gość
Czas oczekiwania 2,5 tygodnia to koszmar! To jest jakiś skandal aby na paczkę czekać tyle w XXI wieku! Oszczędziłam niecałe 50 zł, ale co mi po tym skoro paczka nie dotarła na prezent! SKANDAL!

Gość Roman 63
Zamówiłem telefon 2013-09-26 dziś zaczął się 2014r.Także czekam już ponad trzy miesiące.Dość dużo kupuje z Allegro i z Ceneo i wcześniej nie było problemów.Nie sprawdzałem wiarygodności sprzedającego bo po co .....Sam jestem uczciwym człowiekiem i z takim podejściem traktuje innych.Przynajmniej do tej pory.Teraz już patrze czy przesyłka z Polski czy zagraniczna.Żeby czekać kilka miesięcy na towar który nie wiadomo czy wogóle otrzymam.Jestem bardzo rozgoryczony. Miał to być prezent na rocznice ślubu.Minęła rocznica minęła gwiazdka a telefonu brak.A doręczenie towaru trwa od 14 do 45 dni roboczych. Średnio 10-25 dni roboczych według firmy,do 59 dni.Czy ja jestem rekordzistą ???

Gość kv4
Telefon odebrałem po 3 miesiącach wyglądał na używany włożona jakaś chińska karta sim bateria o zaniżonej pojemności nie zgodnej z specyfikacja telefonu, żadnej karty gwarancyjnej w dodatku telefon nie taki jak zamawiałem!!! teraz zero kontaktu z nimi, odradzam zakupy szkoda nerwów

Gość gość
od 3 miesięcy ani towaru ani pieniędzy ani kontaktu...

Gość gość

Gość oborgro