Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety sa żałosne :D

kobiety, które dają się poniżać

Polecane posty

Gość kobiety sa żałosne :D

Nie rozumiem kobiet, które tkwią w związkach, w których dostają codziennie po ryju i są poniżane :) Dzisiaj byłam z koleżanką u jej znajomej coś odebrać i na naszych oczach dostała od swojego chłopaka po japie i została zbluzgana po czym chłopak oznajmił jej że dzisiaj z ziomkami idą na melanż i że wyjebie ładniejszą od niej, a ta usiadła jak sierota i zaryczana tak siedziała, oczywiście na pytania czemu go nie zostawi, skoro ją tak traktuje, odpowiadała że go kocha :D :D

Gość zathilllaaa
to wynik patriarchalno reliigjnego wychowania-reliigijni rodzice i dziadkowie to gowna i scierwa

Gość .,mljbhvg
Dla mnie to właśnie jest brak szacunku do samego siebie, a nie np. przygodny seks. Też miałam okazję widzieć tego typu sytuacje i po prostu trudno jest nie zacząć gardzić osobą, która tak się komuś podkłada. :O

Gość domator z dupy lwa
ja tez tego nie rozumiem , teraz mamy 21 wiek , to nie sredniowiecze ... zreszta same do siebie szacunku nie maja

Gość missssssssssssss
Pewnie jest brzydka i boi się że żaden inny nie będzie jej chciał .

znałem kobiete która przez 10 lat zajmowała sie domem.synem i nawet niepomyslała o zdradzie a i tak jak mąż wracał wypity to wyzywał ją od dziwek szmaj.za jakimś razem jak dostała łomot to powiedziała sobie że jak chce mieć w dómu dziwkę to będzie ją miał.no i zaczeła.a że była bardzo ładna to mogła sobie przebierać.