Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z daleka kocham cię876

mój pies wszędzie za mną chodzi, o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość z daleka kocham cię876

mój york ma 10 mcy prawie, i wszędzie za mną chodzi jest tak od małego...nawet jak inne osoby sa w pokoju to on i tak za mną wszędzie, do kuchni do wc jak ide siku to on też idzie:) o co mu chodzi jet tu jakiś psi psycholog?

Gość ghrrrrrrr
moja kotka ma czasem podobnie. Wczoraj nawet pokazywałam to swojemu facetowi, chodziłam po całym domu a ona krok w krok za mną :P Czasem jej się coś pomyli bo mnie wyprzedza i biegnie do innego pokoju niż ja mam zamiar iść, ale wtedy wraca. Chociaż ona nie zawsze tak ma, tzn zdarza się jej to raczej codziennie ale nie na okrągło

Gość ewftt
moze chce żreć, a może tak ma, moja kocica też tak ma czasem, ale jest bardzo przywiązana do mnie, pewnie dlatego

Gość Goppi
ja też tak czasem mam i łażę za matką :)

Gość kurczę nie wiem co robićccc
Mój pies tak miał, jak zrobiło mu się zapalenie skórne od świerkowej igły. łaził za mną krok w krok, też nie wiedziałam o co mu chodzi, patrzył tak na mnie... Możecie się śmiać,ale to wyglądało tak jakby łaził za mną i prosił o pomoc. Ma długą, ciemną, kręconą sierść i tego zapalenia, strupów nie było widać. Dopiero jak wzięłam się do czesania to znalazłam te strupy. Pojechaliśmy do weterynarza, usunął to gówno i pies przestał za mną łazić - jak ręką odjął.

mam to samo, tłumaczę to sobie tym, ze lubi moje towarzystwo:), bo najedzony zawsze jest, 4 spacerki dziennie, wiec co innego:P

moja ma 2lata, jest zdrowa i najedzona! ala nie lubi bys sama, czasem jak ja gonie bo małego usypiam, to bierze zabawke i idzie do królika, pod klatke i siada, ale on ma ja gdzies

Gość 332515
mój też tak czasami ma - ale to chyba z nudów

Gość gość
Moj 5 miesiczny kotek tez wszedzie za mna chodzi. Nie zostanie w zadnym pomieszczeniu sam choc na 5 minut. Jest to dosc kłopotliwe bo chodze do pracy i musze kotka zostawic samego i wtedy rozmyslam co on w tym czasie robi. Na poczatku kotek wiecej czasu spedzal na polu, ale jak go zaatakowal pies stał się bardzo bojaźliwy i pewnie dlatego tak za mną chodzi. Ma traumatyczne wspomnienia :(

Gość gość
Uważa Cie za swoją mamusię :)

Gość gość
Kontroluje Cie :) zly znak... :)

Gość gość
Moja Funia ciągle za mną chodzi A to dlatego że mnie kocha chce zawsze przy mnie być bo czuje się bezpiecznie obok mnie