chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 30, 2012 Kupiłam sobie wędzone śliwki, uwielbiam je jeść, ale te są niedobre, strasznie kwaśne, nadają się tylko do bigosu. Mam pytanie - czy mogę je zamrozić? Jakie będa po odmrożeniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lopae Napisano Listopad 30, 2012 ja pierrdolę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chloe t. Napisano Listopad 30, 2012 po odmrożeniu będą też wędzone, tępa strzało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 30, 2012 aaa bo myślałam, ze się zrobią swieże, dzięki za info haha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie ze możesz zamrozic Napisano Listopad 30, 2012 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 30, 2012 mroziłaś? a pociąć je na takie kawałki w sam raz do bigosu, czy po rozmrożeniu da sie to zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach