Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzidzidzidzi

Czy ciaza zniszczyla Wasze ciala?

Polecane posty

Gość Dzidzidzidzi

I jak sobie z tym radzicie? Ja bardzo bym chciala byc juz mama ale odkladam to tez dlatego ze boje sie ze sobie nie poradze ze zmianami w moim ciele. Bardzo chce byc szczesliwa mamusia.

Gość fuksja 3003
Wiadomo ze ciało nie bedzie juz tak idealne ale chyba dziecko jest tego warte, jak tam mówisz widać nie dojrzałaś jeszcze, przeciez to nie koniec swiata ze mam pare rozstępów na brzuchu czy mniej jędrne piersi mąż kocha mnie tak samo jak i przed ciążą.

nic podobnego, ciąza wogóle nie zmieniła mojego ciała, nie mam żadnych rozstępów, a nadwagę szybko zgubiłam, po ciąży wyglądam lepiej niż przed:)

Gość Joooolietka
Dziecko to najlepsze co moze spotkac kobiete

Gość Kilenia
Nic sie nie boj, Kreme wcieraj I ruszaj sie I bedzie dobrze

Gość Kilenia
I nie jedz jak szalona :)

Gość dfghjk
ciaza nic mi nie zniszczyla ale cialo juz i tak nie takie jak przed

Gość jijiojioo
nie sluichaj klamczuch, ktore mowia, ze cialo maja lepsze jak przed ciaza. Jesli chodzi o wage, to nie ma problemu, aby schudnac, a nawet miec wage nizsza niz przed ciaza, ale cialo, skora juz nie jest ta sama, glownie na brzuchu. To czy bedziesz miala rozstepy to sprawa genow, ale nawet nie majac rozstepow mozna miec brzydki worek na bruzuchu:O Znam jedna kobiete, ktora brzuch ma prawie taki sam jalk przed ciaza, jedna!

Gość Dzidzidzidzi
Jakie to niesprawiedliwe...:/

ijiojioo nie sluichaj klamczuch, ktore mowia, ze cialo maja lepsze jak przed ciaza. Jesli chodzi o wage, to nie ma problemu, aby schudnac, a nawet miec wage nizsza niz przed ciaza, ale cialo, skora juz nie jest ta sama, glownie na brzuchu. To czy bedziesz miala rozstepy to sprawa genow, ale nawet nie majac rozstepow mozna miec brzydki worek na bruzuchuZnam jedna kobiete, ktora brzuch ma prawie taki sam jalk przed ciaza, jedna XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX TO GÓWNO WIESZ, JAK DBASZ O SIEBIE PODCZAS CIĄZY CIALO NIE ZMIENI SIE I JESTEM TEGO PRZYKŁADEM!

Gość jijiojioo
to ty gowno wiesz, moze jestes wlasnie ta jedna, ktorej sie udalo. Wiele kobiet bardzo dba o siebie w ciazy, smaruje brzuch, niewiele tyje, a skora rozciaga sie jak worek:O

jestem w takim wieku, ze prawie wszystkie moje kolezanki były już przynajmniej raz w ciązy, chodzimy razem na basen, saune i widze, ze maja tak samo zadbane ciala jak i ja wiec nie jestem zadnym wyjątkiem:)