Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperades

chciałbym zdradzić swoją dziewczyne

Polecane posty

Gość desperades

hej.od pewnego czasu jestem z laską ktora robi ze mnie swojego śmiecia.ponoc mnie cały czas kocha a non stop musze znosic jej upokorzenia.wykorzystuje to ze ją kocham ale ja chce się wreszcie odegrać.jest tu jakas dziewczyna z która mogłbym poczuc ze jestem facetem?

Gość pani fanfatal
a jak wygladasz?

Gość RŻNIJ JEJ BOKI
jak by mnie takie co spotkało to pamientoj ogieńdym by szedł tak by spier

Gość desperades
ponoć potrafię zadowolic kobietę nudny tez nie jestem ale dla mojej to za mało ona nie wie coto wiernosc uczucie itp.jej tylko zycie nocne w głowie

Gość jftjftjftjftjfjf
widać ma racje jak jązdradzisz będziesz ścierwem bez zasad i kretynem nie wpadłeś na to że jak ci w związku źle to czas sie rozstać? skoro to dziewczyna wnioskuje że żadne dzieci kredyty i śluby nad wami nie ciążą więc czemu wolisz zdradzić i sie z nią męczyć niż rozstać? nie poczujesz sie prawdziwym facetem bo NIE jesteś prawdziwym facetem prawdziwy męzczyzna nie zachowuje sie jak gówniarz.

Gość jftjftjftjftjfjf
chcesz sie zniżać do jej poziomu? nie wolisz udowodnić że jesteś od niej lepszy? zdradzając zrobisz odwrotnie

Gość jftjftjftjftjfjf
poza tym nie znajdziesz w taki sposób porządnej dziewczyny bo porządna kobieta nie idzie w tango z zajętymi

Gość jftjftjftjftjfjf
facet zajęty choćby nie wiem jak był zajebisty jest dla mnie nie do ruszenia a jak sie zaleca do innej mając swoją to staje sie obrzydliwy może sie tłumaczyć że mu źle ale to standard zwalanie winy na drugą osobę żeby zagłuszyć sumienie powinieneś sam swoją samoocenę poprawić a nie liczyć że jakaś kobieta zrobi to za Ciebie

Gość desperades
założe się ze jestes dziewczyną stąd te wpisy nigdy zadnej nie zdradziłem ale zemsty nie da się zabic jest wpisana w naszą listę uczuć i zasad ktore nas oślepiają.nie chodzi o samoocene jestem pewny siebie ale myslałem ze mi się z nią jakoś ułoży.to już nawet nie chodzi o te zdradę ale nowy początek ktory musze jakoś naznaczyć

Gość desperades
jestes dziewczyną i piszesz jak jakaś cnotka.kobiety takie jak piszesz to rzadkość a ja nie musze zagłuszać swego sumienia bo tam jest bezkresna cisza.

Gość Zdolny
Kobiety ciągle zdradzają to facet nie może?

Gość desperades
masz rację ujtf...czy jakoś tak nie bedę nia nie bede powielał jej czarnych występkow.bede lepszy ale i tak szukam tu tez miłosci?jakas chętna do poznania mnie?

Gość uyaaa
a porozmawiac chcesz? tyle moge

Gość tiftiftit
to faceci wiecej zdradzają kobiety rzadko to robią

Kobiety zdradzaja czesciej niz sie wam wydaje. Tyle ze robia to dyskretniej i tyle

Gość jnkgh
@autor tematu A nie chcialbys sie walnac łbem o ściane?

waliłem nawet fujarą o sciana ale nie bede scian krzywdził pozniej na głowie bede miał jeszcze remonty a tego juz bym nie zniósł

waliłem nawet fujarą o sciana ale nie bede scian krzywdził pozniej na głowie bede miał jeszcze remonty a tego juz bym nie zniósł

Gość desperades
do napalonej laski od autora.myślisz źe jesteś w stanie złagodzić mój ból?mam 27 lat i już prawie na wykończeniu.uwierzysz źe juź 2 lata się nie kochałem.

do autora : masz dziewczyne i 2 lata siw nie koches to.nierealne w zyciu w to nie uwierze !!! tymbardziej , ze masz 27 lat ..czemu znajomosc zaczynasz odrazu od klamstw ..nie podoba mi sie to !! po 1 mezczyzna, ktory nie jest prawiczkiem w zyciu niebylby w zwiazku , w ktorym 2 lata nie byloby seksu ..spotykwjac sie z kobieta , bo oczywiscie wylaczam sytuacje gdzie ktos jest bardzo wierzacy i wiernt a np 2 polowka pracuje gdzies za granica lub mieszka w innym miescie to ok , ale nie w opisanej przez Ciebie sytuacji ... napisz cos wiecej o sobie jeszcze

Gość desperades
wiem ze cięzko w to uwierzyc ale to prawda.ja nie jestem facetem jak większosc potrafie dlugo wytrzymac bez stosunku tylko źe to juź trwa troche za długo.własciwie to ponad 2 lata ale skoro nie wierzysz to nie bedę cie przekonywac.gdybys mnie poznała na pewno zmieniłabys zdanie

Gość Kora82
Ponad 2 lata bez sexu to po co Ty z nia jestes?? Jestes mega brzydki pewnie i zadna inna nie bedzie Cie chiala bo normalny facet przy zdrowych zmyslach kopnal by kobiete w tylek i poszukal innej chetnej. Cyba ze jestes masochista.

Gość xyz?
Widocznie panna ma rację. Traktuje cię tak, jak na to zasługujesz, skoro zamiast sie postawic dla niej nadal bedziesz potulna cipa. Masz za malo jaj, zeby jej wygarnac, wolisz za jej plecami sie bzykac dla dowartosciowania? hahahahahahaha

Gość Kora82
2 lata bez sexu! Co z Toba nie tak ze na to pozwalasz? Jestes masochista czy co? przeciez kazdy normalny facet kopnal by taka babke w tylek a Ty przy niej jestes? Czyzys bym tak brzydki ze zadna inna Cie nie wezmie??

Gość desperades
nie masz miłego zdania o samcach skoro kazdy wobec ciebie jest maszynka do seksu.ja mogę dlugo poscic pewnie zle wyglądam bez seksu wiecznie zmeczony ale nie musze tego robic zeby czuc sie mezczyzną.wiem ze na tym trace dlatego chcialbym zeby ta abstynencja sie juź skończyła

Gość Kora82
Sorry za 2 razy to samo ale cos sie zawiesilo a kompie i myslalam ze nie dodalo wczesniej mojej odp.

Gość Kora82
Ale co was lazczy dziecko czy jestescie malzenstwem bo nie rozumiem czemu po prostu jej nie zostawisz??