Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

\

Na zachodzie mężczyźnie na hasło

Polecane posty

http://facet.wp.pl/kat,1033383,title,Tak-zaliczysz-kazda-Polke,wid,15136953,wiadomosc.html?ticaid=1f9d6&_ticrsn=5 Obrazu "POLKI" należy bronić pomimo faktów i definitywnej prawdy... ...i nasza w tym Panowie rola ....chciał, nie chciał - musiał ((:classic_cool:))

***NA ZACHODZIE MEZCZYZNI NA HASLO "POLKA" INSTYNKTOWNIE ROZPINAJA ROZPORKI***

wiedziałem, że się przypierdolisz:classic_cool: dziękuję że jestes

ja nic nie łykam. połyk jest prowokacyjny, ale fakty oczywiste...

Gość to byla ponawiacz
no fakty oczywiste jak cala gazeta fakt se, wp, o2 itop itd.... chyba nie jestem polka...no, musi to byc oczywisty fakt bo ani mi majtki nie spadly na dzwiek amerykanin czy obcokrajowiec w ogole ani nawet nei naszla chec na spojrzenie...

wiesz czym jest empiryzm? zapewne wiesz, bo nawet ordynus...musi mieć podstawy

Gość z empiryzmu wiesz że
polski są łatwe? tak chetnie ci dają?:D musisz byc obcokrajowcem gratuluje ze nauczyles sie polskiego

Gość Gosia :)
jak zachodni faceci postrzegają polki ale spadają

Gość Gosia :)
* cała prawda zapomniałam wpisać

Gość Ewa z Krakowa
Zachodni faceci to totalne debile nawet więksi niż nasi

POLEK ( BLOCK LETTER) nie dymałem.... przynajmiej na zachodzie:classic_cool:... co nie zmienia faktu, że POLKA ( każda ) jest mi bliższa od każdej jednej cudzoziemki. To co POLSKIE cenię najbardziej - czy to bigos, czy POLSKIE na POLSKIM mleku piersi chowane...

Gość IMO12366777766
WY DURNI IMBECYLE SAMI SRACIE DO SWOJEGO GNIAZDA, JEDNI NA DRUGICH, ZAGRYZCIE SIE PSY, WSTYD MI, ZE JESTEM Z PL, BO KAZDY KRAJ TRZYMA SIE RAZEM, CIEMNI, CIAPACI, TYLKO POLAK JEDEN NA DRUGIEGO NAGADUJE

coś popiedoliłem:O oczywiście że dymałem... ...ale po POLSKU Polskie POLKI.......kurrrwa:D

Gość wertg
rozkminiłam "ruchacza koorewek" po prostu jako, że jest Polakiem to żadna inna kobieta NIE POLKA, za granicą po prostu nie chciała mu popuścić szpary bo wstyd proste I tak samo robią zachodni faceci w stosunku do poleczek tylko do wydupczenia a później kop w dupe i pomierają camerona by wywalił polaków oni kochają swoje kobiety was mają za sługuski erotyczne które zawsze dadzą krocza i zrobią ustami ponaglane tym chujowym akcencikiem 🖐️

IMO12366777766 ‏ zachowuj się, albo opuść temat i wracaj do poprawczaka

Gość RYCERZ W LŚNIĄCEJ ZBROI
WY DURNI IMBECYLE SAMI SRACIE DO SWOJEGO GNIAZDA, JEDNI NA DRUGICH, ZAGRYZCIE SIE PSY, WSTYD MI, ZE JESTEM Z PL, BO KAZDY KRAJ TRZYMA SIE RAZEM, CIEMNI, CIAPACI, TYLKO POLAK JEDEN NA DRUGIEGO NAGADUJE Zgadzam się z toba w 100% każdy trzyma się razem tylko nie polacy a inni mają na nich wywalone przykładem jest ta książka w której ten amerykanin opisuje jak wyruchać łatwą polkę ...to jest przerażające

:) Oj długo polki i polacy sobie zapracowywali na taką a nie inną opinię. Ostatnio jak byłam w knajpie, to wokół hmm nie wiem włochów chyba to był wianuszek kobiet, czekających na jedno skinienie. Aż się robi niedobrze.

Gość przyjechal amerykanin
poszedl do paru pabow zaliczyl pare polek i napisal ksiazke :D wiecie co? skoro to takie wyzwanie, ze az ksiazke napisal i to poradnik to to zadna ujma nie jest, bo w ameryce panny robia loda na zawolanie (rzadziej daja dupy ale uwazaja, ze musza z cnota czekac do tego 'odpowiedniego ;) za to angielki tego ''odpowiedniego' widzqa w kazdym napotkanym :D :P ) wiec naprawde to zadna obraza nie powinna byc dla nas skoro az poradnik musial napisac jak polke zaliczyc. dwa: jak juz cytujesz jakies 'emoiryczne' 'fakt' to wez zacznij czytac jakis odpowiedni magazyn a nie strone w necie, w ktorej nawet dziennikarze nie sa zatrudnieni :O

Gość Martuusia
poszedl do paru pabow zaliczyl pare polek i napisal ksiazke wiecie co? skoro to takie wyzwanie, ze az ksiazke napisal i to poradnik to to zadna ujma Chyba dla Ciebie ! Ja bym nie tkneła tych prostaków tak naprawdę zachodni faceci wydają mi się bardziej prości niż naweet rosjanie

IMO12366777766 ‏ zgłosiłem cię do usuniecia - kmiocie jestes niereformowalny

Gość IMO12366777766
A POZA TYM TYLKO DEBIL MOZE SUGEROWAC SIE NAJBARDZIEJ SZMACIARSKIM PORTALEM, JAKIM JEST WP.PL TAM POTRAFIA JEDNEGO DNIA NAPISAC NA GLÓWNEJ STRONIE: STRZEZCIE SIE, OD STYCZNIA OBNIZA SIE WASZE ZAROBKI, A W NASTEPNYM DZIALE: SPRAWDZ CZY W NOWYM ROKU DOSTANIESZ PODWYZKE.

Gość IMO12366777766
O TAK, POSKARZ SIE / NAWET NIE MASZ NA TYLE MOZGU, ZEBY SOBIE PORZADNEGO NICKA WYMYSLIC.

Gość RYCERZ W LŚNIĄCEJ ZBROI
PL TO KRAJ NIEDOROBÓW, ZJ**ÓW GENETYCZNYCH! POLKI NADAJA NA POLAKOW-FACETÓW, ZE SLABI W LOZKU, ZE MALE QTASY, ZE ZANIEDBANI, POLACY NA POLKI, ZE PUSZCZALSKIE NORMALNIE WASZ POZIOM UMYSLOWY RÓWNA SIE 0 !!! SRAJCIE DO SWOJEGO GNIAZDA, A NIKT WAS NIE BEDZIE SZANOWAL. No jak polki tak gadają za granicą to normalne że zachodni myślą żę są lepsi choć to mit kamasutre i inne sztuczki zna co drugi facet na świecie w tym Polacy no ale polki wszystko idealizują polacy bardzo chcą się upodobnić do ludzi zachodnich tak na siłę że aż jest to przezabawne a tak naprawdę różnica między Polską a krajami zachodu jest malutka nie jesteśmy biedną afryką.....Moim zdaniem polki dużo narzekają na polaków i żyją ułudą zachodniego świata