Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematosik

Jak mnie denerwujate tematy o miesięcznych wydatkach...

Polecane posty

Gość zoszagada
_gratka_ "Czy wy naprawdę nie kumacie że on śpi mniej więcej od 20:30 do rana?!" x Ja tam kumam :D ALe ty nie masz zadnego faceta, sama wieczorami siedzisz? Nie masz kolezanek, znajomych, przyjaciol? Zadnych zainteresowan, pasji, hobby? Bo faktycznie jestes prawie non stop na kafe. Mnie to sie ciebie robi autentycznie zal, daleka jestem od zlosliwosci bo nie chcialabym miec takiego zycia - jedynie wirtualnego :O Wirtualnych pogawedek, klotni nawet, wirtualnych spotkan z innymi ludzmi. Smutne to!

Noo bo to, że się tu jakiś moje wpisy pojawią o 10 14 17 i potem wieczorem to faktycznie oznacza iż spędzam tutaj całe dnie, haha Weź się zastanów. Wiesz ile rzeczy można zrobić w 3 godziny? :D baaardzo dużo. Ja się tłumaczyć nie muszę, moje dziecko jest szczęśliwe, cały czas się śmieje i niczego mu nie brakuje już Ty się o niego nie martw :)

Gość allaaakss
A właśnie gdzie twój super narzeczony???oj gratka gratka, sama siebie pogrążasz.

Gość LLLAAALLLAAA
Gratka ja czytam kafe wieczorami i gdzie nie wejdę tam ty jesteś! i na każdym temacie przekonujesz,że na kafe nie siedzisz. nie nudzi ci sie to pisanie? ja tam tolerancyjna jestem ,niech każdy pisze co chce,ale po co na wszystkich tematach? znajdz jeden i tam się produkuj,a nie wtracaj swoich trzech groszy do wszystkiego,bo wiele tematów nawet ciebie nie dotyczy a i tak piszesz. A wogóle,moje dziecko też praktycznie cały czas spało,było bardzo spokojne,ale ja w tym czasie,sprzatałam,czytałam cos,zapraszalam kolezanke,robilam cos dla siebie a nie caly czas internet...chyba bym zeswirowała...

Gość allaaakss
Podzielam wypowiedz poprzedniczki-nie masz dziewczyno żadnych zainteresowań poza kafe??

Gość zoszagada
Mnie by bylo szkoda kazdego wieczoru spedzonego na kafe zamiast z moim facetem. Nie lepeij poprzytuac sie do swojego mezczyzny, pogadac, posmiac sie, szczegolnie jak dziecko spi i jest czas "na nas"? Nie wyobrazam sobie aby kazdy wieczor spedzac w necie :O Diabelnie samotne i puste zycie :-(

zoszagada Akurat dziś mieliśmy gości dokładnie między godziną 17 a 20:30. W chwili obecnej mój facet śpi od godziny 22. Wrócił po 19, zjadł posiedzieliśmy ze znajomymi, poszli więc on poszedł wziąć prysznic, przygotował się na jutro do pracy pogadaliśmy obejrzał sobie film i poszedł spać. Mam hobby, którego w domu realizować nie mam jak ani zbyt często też nie jest to niestety możliwe. Robię wiele rzeczy poza kafeterią, ale żadna z was nie musi w to wierzyć, ważne że ja wiem jak jest :)

Gość allaaakss
Ale przecież nie musisz się tłumaczyć:)

Gość do Gratka
Gratka olej te komentarze, nie rozumiem dlaczego one tak się Ciebie czepiają. Muszą miec bardzo nudne życie tak szpiegować innych...Ciekawe kogo jeszcze śledzą..

Gość lulubebe
śledzi się kogoś ,kogo trudno znaleźć.Gratkę nie trudno,jest wszędzie...

Wy pewnie też jesteście wszędzie tylko na każdym temacie pod innym nickiem :) z resztą skoro wiecie, że ja jestem wszędzie to logiczne, że i wy również.

Gość lulubebe
tak jesteśmy,ale nie na każdym piszemy...

A ja piszę bo lubię i mam do tego prawo. Jak mam ochotę odpowiedzieć na jakiś temat to robię to, jak nie mam ochoty to nie piszę. Proste.

Gość allaaakss
gratka, weź się nie tłumacz bo gorzej na tym wychodzisz:)