Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ariadna bez nici

Jeśli mam tablet to jaki telefon byłby odpowiedni?

Polecane posty

Gość ariadna bez nici

Chcę kupić fajny tel, ale zeby się nie dublował :)

Gość johny deep
Kup sony xperia u z niego pisze sobie tutaj teraz.Za 550lykniesz spokojnie na gumtre nie spelna miesięczne z papierami są.aWszelkie bajery hd itp ma prawie co iphone4 ale jest o połowę tańszy i tki ssm wyświetlacz więc nie ma co przeplacac bez sensu....

Gość rudzielec837462226
nokie są do dupy. kup smartfona samsung. nawet jakiegoś starszego, też są dobre. ja zawsze lubiłam galaxy mini (chyba 2 lata temu wypuszczony) czy ace. Wave też jest fajny, ale galaxy mini choć starszy więc może mu coś brakuje ma niepodważalną zaletę - nie tłucze się ekran tak łatwo. W ace i wave ekran jest równie kruchy jak w iphone

Gość johny deep
Ta 5110 nikogo nie zdublowala by na ulicy...

Gość ariadna bez nici
mam wrażenie, że proponujecie mi fajne telefony, zapominając że mam ten tablet zawsze przy sobie. Nie potrzebuję pisać z tel, net też zbędny, ale chcę aby tel. był nowoczesny

Gość rudzielec837462226
no to samsung wave. mały i lekki jak na smartfon (a więc nowoczesny), ale jak trzeba to internet na nim też ładnie śmiga

Gość ariadna bez nici
ale ja nie chcę internetu!

Gość sdfghjkl;
HTC ONE V

Gość hdhdhddd
Kup co kolwiek aby nie samsuna

Gość johny deep
Kip nokie n95 ktoś tu sprzedawał jest temat

Gość a może najpierw napisz
czego oczekujesz od telefonu. Bo zaraz ci wymienią całą listą sprzętu wydanego w ostatnich 20 latach...

Gość lalalalalaaaaaaaa
Ja dzis podpisalam nowa umowe i kupiłam telefon BlackBerry 9320 ,jednak w poniedziek ide odstapic od umowy i oddac telefon bo jak dla mnbie to ma za duzo "bajerów" a ja chce telefon do 3 rzeczy-rozmawiac,smsowac i robic zdjecia ;) Telefon jest fajny ale ja wole cos "prostrzego".No i boje sie netu w telefonie,że bede siełaczyć z netem a potem dostane rachunek na pare stówek.Wiem,z ejest jakas tam blokada,ze net zwalnia ale ja i tak sie boję.Głownie dlatego oddaje ten telefon.

Gość ariadna bez nici
chcę mieć fajny telefon bez podstawowych funkcji tabletu. Da się?

Gość ariadna bez nici
podnoszę :D

Gość no to moze ...
nokia e6?

Gość Ruda z Wyboru
jak chcesz telefon ponadczasowy, oldschoolowy, nieskomplikowany i legendarny, kup nokie 6310 ;)

Gość Ruda z Wyboru
to był telefon niezniszczalny, bateria trzymała 2 tygodnie, nigdy się nie zawieszał, nie zepsuł się nawet po wielokrotnym upadku z poddasza do piwnicy (pomiędzy takimi deskowymi schodami, a więc obijając się o coś co rusz, spadł ze schodów na poddasze przez kolejne i do piwnicy i NIC)... eh. To był telefon :D ludzie tak go lubili że nie chcieli kupować nowego, i od tamtej pory nokia się popsuła z jakością, legenda głosi że własnie dlatego, nie opłacał im sie niezniszczalny telefon :D no, i miał legendarnego starego Snake'a. ;) serio, jak chcesz tylko dzwonić i pisać, nie potrzebujesz radia itp itd, ani kolorowego wyświetlacza, to ja bym kupiła ten. I kosztuje może 30zł :D bestseller wszechczasów w kategorii telefonów komórkowych