Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronikabryka24

Jak spędzacie andrzejki?

Polecane posty

Gość miedziany drut
ja też i sylwestra też

Gość miedziany drut
przy polskim stole wigilijnym:):(

Gość rudzielec837462226
w dupie mam andrzejki, zapomniałam ze sa bo mieszkam za granica i przyjechalam tylko na 2 dni

nie spędzam, piątek jak piątek. miał byc wyjazd, ale sie okazało, ze zostaje u mamy, ktora wyjechala i sobie piwkujemy brzdakajac na pianinie, jedym okiem w kafe (ja) jednym okiem w discovery (on)

Gość rudzielec837462226
gram w gre-Tomb raider :D

nie boisz sie do Egiptu lecieć. My tez chcieslismy na Swieta i Nowy Rok ale troche stach, nie wiadomo co moze się wydarzyć:)

Gość smutna jestem......
miałam iść z chłopakiem do znajomych na imprezke ,ale się pokłóciliśmy i on poszedł sam ,więc siedze teraz na kafe i oglądam tv

Gość smutna jestem......
teraz piję piwo, zajadam grochówkę i puszczam siarczyste bąki, po czym przykładam rękę do tyłka, a następnie do nosa, zaciągającym się swym zapachem, finezja mmm...

weronika, a jest czego? moja mama uwielbia egipt, co roku leci na jakiś miesiac, ale jak rok temu byly zamieszki , to jej sie dupa rwala i poleciala tam w srodek calej zadymy.

moja mama od lat laduje w miasteczku, gdzie do hurghady jest rzut beretem i tam wlasnie najpierw pojechala, jak wyladowala. w jej miasteczku (ze tak powiem:P) tez byly, ale nie tak ''huczne'' poza tym byla i jest na biezaoco bo ma juz tylu znajomych -tubylcow, ze na wlasne oczy musiala widziec, ze rozjebali jakis opuszczony busdynek, ktory jej zdaniem tak pieknie gdzies na polach wygladal

też mi sie marzy odpoczynek w ciepłym klimacie:) moze zalapiemy się na jakiegoś lasta, bo w tym roku za duzo kasy poszlo na wyjazdy:(

a ja nie byłam nigdy, bo w samolot nie wsiąde, też nigdy:P ale mówie z perspektywy mamy, która będąć w PL potrafi mowic tylko o Egipcie

też tak kiedys mowilam, naszczęcie moj pierwszy lot mnie nie zraził a wręcz przeciwnie, dobrze ze wsiadaliśmy przez rękaw, bo chyba bym nie poleciala:)sam gabaryt samolotu mnie przerazał:)

bi, ja mame co po chwile odwoże na lotnisko, bo ona sama z racji pracy sporo podróżuje nie i chuj:O boje się ze wzgledu na własne leki i uwiebiana przeze mnie A. Jantar. ale jeszcze bardziej boje sie autokarów czy aut. dlatego siedze na dupie na swojej wsi. a jak gdzies ruszamy, to ja musze być minimum po 2 piwach-uspokaja mnie

Ja bylam w Egipcie pierwszy raz, podejrzewam, ze ostatni ;) Bylo ok, bo dosyc intensywnie mozna spedzic czas ;) Nurkowanie, latanie balonem nad pustynia, quady i wypasione hotele...poza tym....NIC ;)

musisz sie przełamać:), mnie przed lotem jeszcze znajomi nastraszyli, ze prawie zreygnowalam, ale facet ciagle podtrzymywal mnie na duchu wiec poszlo, nawet turbulencje przezyłam:)

Gość Pyton Wielki
konia będę walił jak sobie znajdę partnerkę do vitualnych igraszek

to prawda, chociaz z drugiej strony te klimaty lepiej zostawić sobie na później, bo potem każdy wyjazd wypada gorzej:(