Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronikabryka24

Jak spędzacie andrzejki?

Polecane posty

Ja tam bym nie czekał jak dopijesz ostatni kufel. W ogóle bałbym się z Tobą usiąść do picia, kciukiem. Jeśli to Twoje zdjęcia to struchlałbym od samego Twojego spojrzenia. (( 😭 )) Chociaż podejrzewam że jednak ciekawość by przemogła strach i chciałbym zobaczyć Ciebie jak wyglądasz najeebana i czy znajdę 1001 szczegółów, które pozwolą mi dostrzec różnicę. :D :D :D

a ile masz dzieci?? coraz cxzesciej zaczynam zazdro.scic matkom niekoniecznie tym z pierwszym dzieckiem

Mam 4 dzieciaczkow. I fabryczke zamknelam. Napisalam ci na mailika imionagromadki.

Napisalam przedszkolno-szkolne. Literki mi fruwaja. Przestalam liczyc browary. Czasem moge sobie pozwolic. Jak dzieci u dziadkow i chata pusta. A ja sama w magiczna noc. Mieszkam na wsi pod lasem. Do sasiadow daleko...... Moze i jakies zblakane dusze po ogrodzie mym hulaja???

Pablitka. świetna kobieetą jesteś. Matka też. tak mi sie wydaje. chciałabym ja , jako przyszła matka, a obecne nadgorilwa ciotka 4letniego brzdACA , wariatka i ciekawski osobnik, pytam

Kciukiem dzieki :-D milo tak poczytac. Ale taka gromadka to nie wakacje. To wieczne pytania po co?dlaczego?za ile? Szczegolnie to ostatnie....... Mali indywidualisci i materialisci. Ja nie wiem to po tatusiu chyba hehe. Ja taka grzeczna i spokojniutka

Pablitka, nie mam jeszcze dzieci:( ale kocham duże rodziny i saama pamietam jak do mamy mialam pretensje czemu on ma, a my nie ! a jak mamy to samo, to czemu inny kolor!! i on ma a my nie i czemu nie mozemy a on moze! PablitkA, A masz proeblemy typu starsze musi sie zajmowac mlodszymi?

Mieezy najstarszym i najmlodsza jest tylko 7 lat roznicy. Nie zmuszam zadnego z dzieci do opiekowania sie mlodszym. Oni sami instynktownie trzymaja sie w kupie i maja swoje tajemnice. Do tego grona zaliczana jest takze najmlodsza trzyletnia corcia a ja juz nie.... Czuje sie troszke zazdrosna o ta ich zazylosc ale tez jestem szczesliwa ze tak sie razem trzymaja tym bardziej ze wychowuje ich sama

przezywasz najgorszy okres. gimnazjum zaczyna... mowie tak, bo u nas byla trojka, a miala byc dwojka znaczy.. u moich rodzicow brat. a po 6 latach MY malutkie, rozowe PUSZKI, KLABKI , PILECZKIbo nas wvtej rozowosci widac nie bylo a czrmu? bo takie bylo USG ze mama do konca spodziewala sie blizniakow

No na razie najstarszy jest w czwartej klasie. Ale juz jest popalanie fajek tyle ze przez mojego osmiolatka. Ehhh nie wyobrazam sobie opieki nad malenkimi bliznakami. Chybabym padla fizycznie. Ale uwielbiam dzieciaki w wieku przedszkolnym. Corcia ostatnio na polecenie sprzatniecia kredek powaznie oswiadczyla. Mamo daj spokoj mam wazniejsze sprawy. Trzylatka a juz potrafi postawic na swoim. To po mamie ma

masz fajnie jako mama, ale jednak ciezko u nas bylo gorzej(mame wypytalam do cna!) mama miala miec chlopcow i nastAWIALA sie, ze procz meza bedzie miala trech mezcyzn imiona wybrane, bo wiadomo cesarka\ a tu jebudu coreczka, kolejne.. za 5min... coreczka!!! (tata z pogotowia przybiegl z rozjebanym nosem, bo z emocji nie w drzwi rozsuwane a szybe trafiil)

Hehe fajna historia :-D fajnie miec tyle dzieciakow to prawda. Sa chwile kiedy mam ochote wrzeszczec ale usmiechy maluchow wynagradzaja wszystko. Jednak gdyby nie babcia i dziadek to wyladowalabym w Tworkach chyba. Potrzebuje czasem odskoczni. A piwo mi sie skonczylo.... Lipa

Kciukiem ja mam 5 rodzenstwa wiec wiesz...jakby co to kurierem cio wysle bachorstwo :o

I Tak zazdroszcze piwo ci posle i masz pewnosc, ze najmlodsszaa zawsze bedzie miala obstawe:D

ja wprowadzilam taki wymog ze mlodsze mają sie podporządkowac starszym a nie na odwrót, hierarchia musi byc ;)

Heh ja tez jestem najstarsza mam dwi mlodsze siory. Tez zawsze bylam ta beeeee. Wiec rozumiem. Kciukiem dzieki za browar :-D

Kciukiem??1!czemu ostatnio twojej kolezanki Nox nie widac na kafe? ona zyje jeszcze??

Nooo N.A.J.S.T.A.R.SZ.AAAA,reszta leci juuz wiekowo w dóóółł az do przedszkolaaka Ale z nikim mojego pokoju nie dziele oprocz z psiorami i kotem

Nox żyje... zyje miloscia, ma swietnego faceta, dobrego a jakze inteligetneg\ tyle zesmy popily, ze ostatnio mala mnie w dupie i pogadalam z jej facetem. Zajebisty!Madry.

Moja matka byla hippiska za mlodu,ale ona nie chce o tym zbytnio opowiadac jedynie ze zdjecjej widzialam jak zycie hippisa wygladalo ,fajny klimat