Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ellejn

samotność

Polecane posty

witam wszystkich tak pomyslalam ze napisze-czuje sie samotna bardzo.Rok temu sie rozstalam po 3 latach,podryw jest ale wiadomo w jakim celu-ja już nie moge zrozumiec dlaczego tylko tak jest. poznalam ostatnio faceta w internecie-fajny jak z nim rozmawiac nie wiem.znowu wyjdzie ze wiadomo co chce.moze jakas rada od panów? jak sie zachowywac zeby "on" chcial cos powaznego?ogolnnie moze jakies rady?:)

Gość yyjyjf
To, czego on chce nie zależy od twego zachowania. Dlaczego rozstałaś się z poprzednim?

szczerze?chyba nie zalezalo mu.. teraz juz nie wiem jaka powinnam byc. staram sie byc soba ale ma to tylko skutek-przelece i zotawie. i nie nie maluje sie,nie stroje nie chodzi o prowokowanie.nie wiem o co.

Gość yyjyjf
Bądź kobietą z charakterem. Stanowczą, zdecydowaną. Takiej nikt nie zechce przelecieć i zostawić. Będą się bać nawet o tym pomyśleć. ;-)

charakterek mam ale moze za duze cisnienie :P no rada calkiem dobra :) ehh zeby wszystko bylo proste.

Gość yyjyjf
Gdyby wszystko było proste - Kafe nie miałaby racji bytu. ;-)

hahaha no tak bo co bym tutaj robila tylko ze zawsze jak zakladam temta to nie mam duzego odzewu a przeciez tyle osob mogloby sie wypowiedziec :)