Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unaextranjera

Chcę kogoś z kim można dziś porozmawiać. potrzebuję towarzystwa :(

Polecane posty

Gość la-indigena ;)
Ja bym chciała uprawiać seks z miłości. Ale na to nie ma szans raczej :). A żeby jeszcze ci 30latkowie byli wierni, monogamiczni i chcieli czekać na swoje dziewczyny....

Gość unaextranjera
a jak ludzie w moim wieku odbierają seks? nie będąc w związku, bo ja nie wiem

Gość la-indigena ;)
Myślę, że to jednak nie zależy od wieku tylko od tego czy libido już zaczęło szaleć czy nie. Właśnie ja słyszałam, że faceci po 30 mają coraz mniejsze potrzeby... za to kobiety mają największe koło 30.

Gość 174/78
:) no w końcu trafiłem na topic jak za dawnych czasów!! Cóż.. jestem w wieku 30+;) a jednak, czytając Waszą rozmowę zauważyłem, że jeszcze nie o wszystkim wiedziałem.:D:D ale przyciągnęłyście moja uwagę, więc pozwolę sobie przedstawic punkt widzenia "starszego":P mężczyzny. zgadzam się z tym, że facet w moim wieku oczekuje od kobiety czegoś więcej niż podlotkowego podejścia do wielu spraw. Same piszecie, ze drażni Was podejście do życia waszych rówiesników. I chyba coś w tym jest, bo chociaż sam jeszcze nie zapomniałem, co się uskuteczniało za brewerie mając te lat 20 kilka;););), to... Denerwuje mnie czasami to, co wyprawiają "chłopcy" mając lat tyle samo o ja dekadę wcześniej..:D:D co do tematu seksu.. tak masz rację una, że facet starszy od Ciebie będzie oczekiwał większej otwartości od kobiety. ale.. to wszystko przychodzi z czasem. I taki facet (myślący głową;)) powinien zdawać sobie sprawę, ze 20-latka nie musi wiedzieć jeszcze wszystkiego...:) poza tym.. indigena chyba troszkę przesadziła z tym czekaniem przez rok, dwa czy trzy... Uwierz mi, ze ŻADEN normalny facet tyle czasu czekał nie będzie, choćby nie wiem jak zakochany był.. a co do potrzeb... libido rośnie wraz z wiekiem... tak samo u męzczyzn, jak kobiet. wierzcie mi, że kobieta w wieku 30 - 40 lat, ma naprawdę inne oczekiwania wobec faceta niż w wieku Waszym.. ale, wszystko, co nie jest zabronione, jest dozwolone, więc próbujcie i smakujcie życie póki jeszcze możecie!!:):)

Gość la-indigena ;)
"Uwierz mi, ze ŻADEN normalny facet tyle czasu czekał nie będzie, choćby nie wiem jak zakochany był.." no to trudno. bede stara panna

Gość 174/78
:) co zrobić? Jeśli tego chcesz..

Gość la-indigena ;)
a mam cos robic wbrew sobie tylko dlatego ze mezczyzni nie panuja nad swoimi zwierzecymi instynktami????

Gość Chyba fajny
Zapraszam dzisiaj w bielsku Panią na kawę i porozmawiamy