Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani własnego życia

Rodzice chca zabrac mi mieszkanie!

Polecane posty

Gość pani własnego życia

Ja jestem w trudnej sytuacji życiowej. Do niedawna samotna matka, bez mężczyzny, bez żadnego wsparcia a teraz? Mam syna. Siedmiolatek, spokojny, ułożony. Ale jednak jest coś co mi w nim przeszkadza. Nie wiem? czy obwiniam go oto że jego ojciec mnie zostawił. Ostatnio ojciec dał mi swoje mieszkanie(on jest jego właścicielem) bym zamieszkała tam ze swoim synem, ale wprowadził się do nas mężczyzna. Przystojny, wysportowany, silny, niestety mało zarabiający i nie potrafiący pojąć tego że mam dziecko. Do tej pory żyliśmy za to co ja zarobiłam, on swoje pieniądze ma na przyjemności, ubrania, papierosy ale mnie to nie przeszkadza. Więc uzgodniłam ze swoim bratem by mój syn zamieszkał na jakiś czas u niego, potem ze swoją koleżanką by zamieszkał u niej. Niestety ktoś doniósł rodzicom co tu się dzieje. Szukałam dla syna jakiejś rodziny zastępczej a oni zagrozili mi że jeśli to zrobię to będę musiała wyprowadzić się z mieszkania, w dodatku żądają bym usuneła swojego faceta z domu. Co byście panie zrobiły na moim miejscu?

Gość jorek
Mam nadzieję, że to prowo bo nie wierzę że jesteś taka pusta. I w dodatku piszesz troszkę nieskładnie.

Gość bnnnnn
poszły spać :p

Gość dupkowata prowokacja
:P

Gość pani własnego życia
Mój facet nie akceptuje dziecka. Po prostu denerwuje go troche że dziecko siedzi w domu. Kręci się z miejsca na miejsce, on nie jest przyzwyczajony do życia w domu w którym jest dziecko.

Gość dgdklks
Ty jesteś kurwą a nie matką :( Też bym Cię wyjebała z mieszkania

napisz że to wymyśliłaś, przecież to nie może być prawda a nawet jak ci fantazja takie rzeczy podpowiada to i tak jesteś walnięta moccccno

Gość jorek
To jak nie jest przyzwyczajony do dziecka w domu to niech sam zwija manatki. Beznadziejnego masz chłopa- wspólczuje.

Gość rvor1vniorbvcir
prowo, i to z usuwaniem odpowiedzi. POWTARZAM, JESTEŚ WYRODNĄ MATKĄ I ŻAL MI TWOJEGO DZIECKA.