Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfgj

Czy miejsca intymne golicie codziennie?

Polecane posty

Gość fdgfgj

:P Ja bym wolała golić częściej ale jak to robię w małych odstępach czasu to mam potem okropne podrażnienia :o Dlatego golę tylko przed spotkaniem z facetem - raz albo dwa razy w tygodniu.

co dwa :) jesli jest taka potrzeba to codziennei kukam czy i warziepotrzeby goole :D ale to zalezy tez od tego czy szybko wloski odrastaja czy nie... jednej kobiecie szybciej innej wolniej eh.. po cholere tam włosiska buuu

Gość fdgfgj
A golisz zwykłą maszynką? :) I nie masz żadnych podrażnień?

Gość trolololamxdd112233
Ja w ogóle nie golę, wolę mieć puszczę w majtkach :d Skoro depilujesz się tak często, to może zdecyduj się na usuwanie włosów laserem albo woskiem.

Gość fdgfgj
Co do lasera to nie jestem przekonana a wosku mam zamiar spróbować ale aktualnie jestem ubogą studentką i mnie nie stać :P

ja nie dałabym rade wytrzymac bólu wee, czasem zdarzy sie jakies podraznienie ale smaruje balsamem bez alkoholu i jest ok:) jest to uciążliwe ale jak robie to regularnie to dwa machniecia zwyklą maszynka i juz :P

Gość pferd
Wcale nie golę, przycinam tylko.

Zależy :) czasami raz lub 2 razy w tygodniu :) codziennie by mnie to zabiło. Po za tym nie rosną mi tak szybko :) gole maszynka venusa :) przed goleniem wrzucam do wrzącej wody :) wypróbowałam wiele pianek do golenia dla kobiet ale nie ma porównania do męskiego żelu do golenia :) nie mam podraznionej skóry ani żadnych krostek:) polecam :)

Gość migdaly w czekoladzie2345654ew
Raczej tylko przed spotkaniem z facetem, a są to częste spotkania... a czasem gdy zdarzy się dłuższa przerwa to się nie golę, ale też nie dopuszczam do sytuacji zebym miala tam jakis busz... :D