Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda99_

jak on sie zachowal. przykro mi.

Polecane posty

Gość magda99_

Bylismy ostatnio na imprezie u znajomych i rano ogladalismy wszyscy tv, lecial teledysk z jakas typowa dziunia, plastik itd i jego kolega powiedzial: ale szprycha czy cos takiego, bralbym. Faceci kolezanek sie nie odzywali tylko moj sie musial wtracic, powiedzial: Moja dziewczyna ladniejsza( w sensie ja), ten kolega sie na niego spojrzal a moj wtedy odparl: No co, musialem tak powiedziec bo zaraz bylby foch. Moim zdaniem to brak taktu, tak mnie ponizyl przy wszystkich. To juz wcale mogl sie nie odzywac, niz mowic takie rzeczy... Nie wiem moze jestem troche przewrazliwiona ale to mnie zabolalo, bo rzeczywiscie byla ladna, ale taki plastik, on widocznie takie woli... Ja jestem raczej przecietniara

Gość betka;;;;;;;;;;;;
powiedział co myśli, ja bym już z takim nie była

Gość magda99_
betka- dlaczego bys z nim nie byla? ja nadal jestem :(

Gość betka;;;;;;;;;;;;
mnie by coś takiego mocno zabolało, zresztą może jestem przewrażliwiona, ale tylko przez to, że trafiam na facetów, ktorzy kompletnie nie mają do mnie szacunku

Gość magda99_
czyli tak naprawde to ona mu sie bardziej spodobala niz ja?

Gość trzeba bylo mu na to
odpowiedziec: -tez ci zawsze po seksie mowie,ze bylo mi dobrze,bo inaczej bylby foch niektorzy faceci to straszne matoly i ten Twoj tez niestety do nich nalezy ja to bym go juz olala

Gość betka;;;;;;;;;;;;
no to jest możliwe, faceci to wzrokowcy, ale facet, który prawdziwie kocha z pewnością by nie zwrócił uwagi na jakąś plastikową lalę...

oni zawsze musza sie popisac przed kolegami..musza wyjsc z "twarza" to jes okropne... rozmawalas z nim o tym? niech najpierw pomysli dwa razy zanim powie to na glos.. ja bym mu odplacila tym samym jak tylko sie nadarzy okazja :D powiedziala bym cos w podobnym stylu..naj ego temat

Gość Joooolietka
To ciekawe co on gada jak sa Sami hmm, ile macie lat? Tak czy siak ja bym go olala I niech zaluje bo silikon nie zastapi normalnej fajnej dziewczyny jaka zakladam ze jestes :) powodzenia

Gość magda99_
nie, nie rozmawialismy o tym, bo wtedy nie widzialam w tym wiekszego problemu i nie chcialam wyjsc na zazrosnice. A z tym zeby mu pojechac przy jakiejs okazji to dobry pomysl! Ale z tym lozkiem to troche przesada heh, cos delikatniejszego

Gość magda99_
mam 21 on 24

no,jego tekst do delikatnych nie nalezal,ale jak chcesz

Gość betka;;;;;;;;;;;;
cackasz się z nim, obraził cię a ty chcesz mu dawac "delikatny" tekst w odwecie, u mnie by juz nie miał szans

Gość Joooolietka
Kurcze on juz powinien myslec co mowi, ja bym mu dala...

Gość magda99_
http://www.youtube.com/watch?v=ptPf60ZNq-U dokladnie to chodzilo mu o ktoras z tego teledysku, raczej ta ciemniejsza blondynke. Wiem ze ja nie bede nigdy dla niego najpiekniejsza ale nie powinien mowic na glos ze ja ladniejsza od niej, a pozniej ze to jednak nieprawda

Gość magda99_
ale wiecie, ja po seksie nie mowie ze mi bylo dobrze czy cos bo on nie pyta. wie ze raczej jest cienki w te klocki wiec jakbym powiedziala to co mi radzilyscie przy jego znajmoych to by chyba mnie rzucil. Zagram w jego stylu, pojade mu z jego wygladem

Gość magda99_
betka- w sumie wtedy mnie to jakos nie zabolalo, nie obrazil, dopiero po dluzszych przemysleniach uznalam to za przykre

Gość magda99_
pindzia- przynajmniej wiem co o mnie mysli :(

Gość betka;;;;;;;;;;;;
jesteś z facetem , który jest kiepski w łóżku???

cos Ci poradze,bo jestem duzo duzo starsza,jesli chcesz -skorzystasz z tej rady,ale przymusu nie ma no wiec,jak ja i moja siostra bylysmy w Twoim mniej wiecej wieku,zawsze tez bylysmy bardzo delikatne,staralysmy sie swoich facetow,bron Boze nie urazic,zeby ich nie stracic,zeby sie zle nie czuli a w towarzystwie to juz wogule i zawsze bylam przez kolejnych facetow "mojego zycia"traktowana zle,niepowaznie i wogule czesto rozne zlosliwoosci musialam przelknac,by byc z nimi dalej i wiesz co,zmienilam sie,nie w jeden dzien,ale troche to trwalo i doszlo do mnie,ze nigdy nie wolno mnie nikomu obrazic,sprawic zebym cierpiala,czy zle sie czula i moje zycie stalo sie latwiejsze,nie tylko w zwiazku,ale rowniez w pracy,czy gdziekolwiek ide ,nie dac se w kasze dmuchac to podstawa wiec powiedz temu swemu kmiotkowi(24 lata to juz nie podstawowka!) ze nie zyczysz sobie dziwnych tekstow w towarzystwie,i jak jestescie sami rowniez,a jak nie to won

Gość Joooolietka
Powiedz ze widzialas ostatnio takiego ciacholanda... I tyle- zaboli sama to przerabialam

Gość magda99_
no niestety seks nie jest z nim najlepszy, ale tez to nie najwazniejsze. kocham go i z nim jestem. trzeba bylo mu na to- dzieki za to co napisalas, wezme sobie to do serca, juz nie raz powtarzalam sobie ze nie dam sie obrazic a zawsze wymiekalam. Teraz jak znowu cos zrobi to bede czytac twoje slowa do skutku az cos do mnie dotrze. Na poczatku nie uwazalam tej sytuacji za jakis wielki problem, ale w sumie wy mi uswiadomilyscie, ze to jednak nie jest normalne. A najlepsze jest to ze, kazdy mi mowil co ja z nim robie, ze jestem ladna itd a on kompletnie do mnie nie pasuje, bo jest brzydki. Ja tak osobiscie nie uwazam no i zakochalam sie tez w jego charakterze, ale teraz to co robi to juz przechodzi ludzkie pojecie chyba.

Gość magda99_
jooooolietka- tak po prostu wyleciec z takim tekstem? nie, to bez sensu troche ;) Ale wymysle cos jak bedziemy w towarzystwie i nadarzy sie okazja,np zagapie sie na jakiegos faceta, gdy mi zwroci uwage to powiem: no co, nie moglam oderwac od niego wzroku bo taki przystojny.

Gość magda99_
i to chyba prawda ze on ma bardzo duze mniemanie o sobie i duzo sie dowartosciowal bedac ze mna.

Gość a po co jakieś gierki
no i po co takie gierki? Ja bym mu wprost powiedziała, że skoro woli plastikowe lale, to niech sobie takiej poszuka. A jak nie to niech sobie daruje tego typu teksty jak z podstawówki :O A nie jakieś durne odgrywanie się... Co Wy jesteście małolaty czy ludzie w związku?