Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się jak dno.

spałam z innym...

Polecane posty

Gość czuję się jak dno.

Mój chłopak od początku naszego związku przytył 30 kg... nie podoba mi się już aż tak, bardzo się zmienił, żałuje mi na wszystko, siedzi w domu, pije piwo przed tv całymi dniami, nie ma pracy... TO stało się po imprezie u mnie firmie. Miałam iść na taksówkę ale menadżer zaproponował, że mnie podrzuci... trochę wypiłam. Sama kazałam mu jechać do niego. Pamiętam to. On tylko zdjął mi majtki, rsam miał na sobie garnitur, obsunięte spodnie... miałam ograzm. Pierwszy w życiu. Spałam u niego, chłopak dzwonił 25 razy... Rano obudziłam się o 5 chciałam wyjść tak żeby nie słyszał ale obudził się i jeszcze niepotrzebnie rozryczałam się przy nim... poszliśmy na fajkę, przytulił mnie na tej fajce powiedział, że czuje się winny, że nie chce żebym cierpiała, że jestem super laską i był pewien że tego chcę w końcu wyszłam z inicjatywą, że zawsze mogę na niego liczyć ble ble ble, że to zostaje między nami, trudno stało się, żebym się nie zamrtwiała i nie niszczyła sobie życia.... Powiedziałam chłopakowi, że się upiłam i spałam u koleżanki ale chcę z nim zerwać nie mówiąc co zrobiłam... nawet podczas tego seksu z obcym facetem zauważyłam jak bardzo on jest brzydki, jak bardzo się nie stara.... tamten mnie całował, dotykał piersi chcoiaż nawet się nie rozebraliśmy, nie zdążyliśmy... nie wiem czy ni zasługuję na coś więcej niż mój obecny partner ale mimo to źle się czuję z tym że go zdradziłam... poradźcie coś... co mam robic...

Gość a jak menadżer w pracy
spoko?? On nie ma dziewczyny??

Gość czuję się jak dno.
opowiadał mi o tym rano... Miał dziewczynę w Londynie, poznał ją w delegacji ale im się rozpadło odległość itd, ona Angielka on Polak ale i tak utrzymują kontakt on chciałby wrócić do niej... W pracy noermalnie tak jak wcześniej

Gość czuję się jak dno.
ale owgóle rozmawialiśmy,.... z moim nie rozmawiamy raczej od roku. A seks wyglądał tak, że on wkładał, poruszał, miał wytrysk szedł spać nawet mnie nie dotykał za dużo, nie całował...

Gość a może to dobrze
koniec tego koszmaru. A może początek nowej miłości,,,:)

Gość czuję się jak dno.
Czy początek nowej miłości... nie wiem, wątpię. Mam jego obraz jak stoi w pomiętej koszuli ze mną na balkonie, palimy fajkę i mnie pociesza... jak to facet, wykorzystał okazję. Nie interesował się mną wcześniej

Gość dfdfdfd
nie miej wyrzutów miałaś beznadziejnego faceta... a ten menadżer jest spoko?

Gość czuję się jak dno.
bardzo go lubię... ale mam wyrzuty mimo, że mój chłopak był nie za bardzo...

jest szansa na lepsze życie, uwolnien ie się od tego idioty. Nie żałuj przygody było ci dobrze przez chwilę

traktuj to jako przełom, coś pozytywnego w Twoim życiu....

odbij się od dna, zacznij niwe zycie sama po co ci taki facet?

Gość czuję się jak dno.
ehhhhhh;(

Gość dsifsdfsdfsdf
menadżer spoo gość, dobre podejście ma że porozmawiał itd...

Gość ale ja nie znam przyczyny...
początrk nowego życia powodzenia

Gość wiesz ja to mam
She ale masz denna stopkę, tańszego banału dawno nie widziałam

Gość 7899999999999
jak ci zle to zerwij ze swoim facetem. mozesz probowac rozmawiac ale to pewnie nic nie da, zacznie sie starac chwilowo a potem bedzie tak jak jest. jak nie chce mu sie dbac o siebie, o ciebie, to nie ma sensu. z menadzerem watpliwe ze bedziesz, ale nie o to sie rozchodzi. niech ten skok w bok bedzie poczatkiem twojego nowego zycia. samej. a z czasem poznasz kogos nowego, ulozysz sobie zycie na nowo tak jak tego chcesz. historia z zycia wzieta: kolezanka na wakacjach poznala brazylijczyka ktory zawrocil jej w glowie. nie przespala sie z nim ale spedzali duzo czasu razem, znalazla w tym faceci to czego brakowalo jej u swojego chlopaka. po powrocie zerwala ze swoim. nie z powodu tego brazylijczyka, tamto bylo tylko wakacyjna przygoda, zwyczajnie uswiadomila sobie ze chce czegos innego, ze obecne zycie nie jest tym ktorego pragnela. teraz jest juz 2 lata po slubie z mezczyzna ktorego kocha maxymalnie i nie ma zadnych watpliwosci :)

Jak to wykorzystał?? Sama chciałaś. Ja jak nie chcę mieć seksu po pijaku to po prostu zachlewam ryj w męskim towarzystwie miast leźć do bab... Typowa baba. Kurwi się a potem zwala winę na innych.

Gość czuję się jak dno.
Może ktoś przetłumaczy.... I frutti proibiti sono I piu dolci ;) Opis menadżera na fb...

Gość ryrtyrtyt
na pewno coś z owocami :):):)

Gość wiesz co nie czujesz su e
jak dno przez to, że spałaś z innym tylko przez, że twój chłopka to dno i sprowadza cię na dno... a opis menadżera znaczy: zakazany owoc jest najsłodnszy

Gość wiesz co nie czujesz su e
a może menadżer ma ten opis do ciebie, że jesteś "ałodka" ?:)

Gość czuję się jak dno.
na pewno nie... w pracy zachwuje się normalnie jak zwykle, nic nie mówi na ten temat, jest neutralny w stosunku do mnie a u nas w pokoju jest balkon gdzie każdy chodzi na papierosa, już po tym wydarzeniu słyszałam jak do niej dzwonił i mówił, że ma kiepski dzień... nazywa ją "My little girl" myślę, że oni ze soba flirtują chcociaż nie są razem cały czas mają kontakt mówił mi to i spędzają razem sylwestra, on na pewno ze mną nie będzie ja byłam tylko przygodą ale to dobry chłopak, dobrze się zachował, dostałam od niego kilka dobrych rad, wsparcie, przytulenie, fajkę, kawę, bułkę no i oczywiście orgazm....

Gość masz problem z piciem
I frutti proibiti sono I piu dolci znaczy "daj głupiej wyssać sok z pyty tylko zanim zacznie cię doić niech na niego splunie" ale również mogę się mylić

Gość czuję się jak dno.
26

Gość ikrmtr
"Good or bad - my country!" "Good or bad - my boy!" Postąpiłaś po świńsku. Najpierw trzeba było się rozstać z chłopakiem. A potem się wygłupiać z innym.

Gość czuję się jak dno.
Wiem ale mój chłopak nawet nie zauważył, że coś jest nie tak całą siedzi na komputerze, spi do 14 jemu to chyba obojętne by było, że coś takieog zrobiłam....