Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the kłółik

piękna...

Polecane posty

Ty sie wkurwisz, czy ja?? bo, że mord wg plebsu mam niewyjsciową, to ja wiem, szczególnie gdy codziennie zapuszczam jedną brew i tapiruje mierna pierukię

jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, 😴 a jak nie to forum również oferuje różne rozrywki i zabawy :D ­ murzyn? ja stawiam na nołlajfa który odbiera Nas na negatywie :O

ale mnie Twoja plebsowa facjata nie wkoorwia :classic_cool::D hah właśnie tak coś mi się kojarzy że kiedyś nie podobały mi się Twoje brwi :classic_cool: ale chyba masz potencjał żeby mieć ładne c'nie :classic_cool: to Ty tapirujesz włosy? myślałam, że się po prostu nie czeszesz :O:classic_cool::P

o koorwa... to ja sobie ustawię opcję grafiki żeby wszystko było na różowo :classic_cool: różowy okoolar wiecie ocb :classic_cool: ale co jeśli w odbiciu zobaczę swoją różową buziunię? pomyśle koorwa, że piję z jakimś prosiakiem i wtedy już na bank wyląduje w kaftanie :classic_cool:

pyspie jebne zaraz, sama i Tobie, co bys podłogi nie musiała samotnie ogarniać kłerwa, skoro naturanie ma jak frida, a daje sie jak dziwka kosmetyczce nie po zawodowce\ to mam chyba git?? nie czeszę. i dlatego, że nie czeszę muszę rano ogarniac bajzel, by wygladac chocby jak bobek, przy ug ladzonej buce

kciukiem, koleżanko, ze tak zapytam, (cytując) 'bo, że mord wg plebsu mam niewyjsciową', a według reszty/ samej siebie? jak klasa wyższa klasyfikuje 'mordę' wyjściową? :)

na że odwrot. czyli moja kochanie jestem zajebista niechaj ktoś zaprzeczy, poczuje sie jeszcze barzy zajebistszcza

tak mi nie gadaj, bo podobno mam morde żydowska. ja siebie kocham kurwa nawet z nosem-kutasem sie pogodzilam juz w liceum jestem bezkompleksowa i mam w dupie, że realnie ktos jest ladniejszy ja dla siebie jestem erfekcyjna mimo tego ze ucho mi nie dziala od zawsze

zajęcze nie wiem, cxzy to moje pierdolce działają, ale ja mam w dupie czyjeś opinie, a tymbardziej jaram sie negatywnymi (nie mowie o moje brzydocie/pieknocie itp bo to gusta) sama stwarzam sobie fryzure, ktora nie ma pozytywnego aplauzu ale ja tylko taki fryz uwazam ( co widac po focie, cala JA) jestem mala, wredna i pulchna mam wredna mine, co powoduje tez sama moja uroda jak widac cna foto ale ja siebie lubie, a moj za mna szaleje

zdaje sobie sprawe, ze mam cos z psycha ale chyba az tak maszkara nie jestem , skoro byly o mnie walczy, mam perfekcyjnego przy sobie i na brak powodzenia nie narzekam ( ale tylko jak sie zrobie) kłółik rozumiem, że jestem poniżej Twoicxh wymagań?

kciuku moja DROGA nie mam żadnych OSOBISTYCH wymagań fizycznych/psychicznych dotyczących Twojej osoby. :) przypadek.. kolejny... na kafe :D

kłółik dobrze wrózysz, jesteś prawdopodobnie hetero:d a co sama o mnie sadziszz patrzac na mnie. wiem, ze podobno gifura tov pry mnie pikus:)

kurwa. ja miast pomidora klade cebule i czosnek, bo kovham ten zapach i smak dojeb sie do mojej siostry blizniaczki. zakurwie

masz coś do rudych wazacych 47/9 kg??? czym, mnie rozwalic? niczym co dotyczy mego wygladu i mojgo poczuci wartosci.